Letölthető kész működő ingyenes minta excel táblázatok.

Vállalkozásoknak hasznos, valódi, profi, működő üzleti táblázatok.  

Kis vállalkozásoknak és nem kis vállakozásoknak is hasznos működő rendszerek, szabadon felhasználhatók.  

szabadság
tervező
nyilvántartó

2099

okkal népszerű

Üzleti terv minta + szabadság tervező + szabadság nyilvántartó + szabadság naptár + szabadság kalkulátor + munkaidő nyilvántartó
elektronikus jelenléti ív + bruttó nettó kalkulátor

Minden ami egy cég, egy vállalkozás üzleti folyamataihoz kell. Pénzügyi nyilvántartási rendszer, számlák, bizonylatok, utalások, egyenleges, likviditás. Projektek, terv és tény költségek, kalkulációk, feladatok, határidők, ajánlatok, munkák, elszámolások, és minden más. Táblázatokat és komplex megoldásokat irodai gépekre, kijáró munkatársaknak mobiltelefonokra,  webes és gmailes naptárakkal, komplex, jól kezelhető, hatékony megoldásokkal. 

Excel táblázatok

HASZNOS ÜZLETI
MEGOLDÁSOK

Ingyenesen letölthető, és szabadon felhasználható excel táblázatok, kész működő minták, de teljesen profi, komoly megoldások.

Az ide feltett, ingyenes excel táblázatok nagyon sok esetben így, ahogy vannak, komplett, egy az egyben használhatóak, ezért is népszerűek. Természetesen adott esetben további részletezésre lehet szükség, a konkrét cég konkrét igényének megfelelően. Ilyenkor elkészítjük az igényeknek pontosan megfelelő, komplex megoldást az adott üzleti folyamathoz.

Üzleti terv készítés

szöveges leírással és pénzügyi kalkulációval. Sok féle üzleti terv van, annak függvényében, hogy milyen projektről van szó, és hogy milyen célra készül. Pályázathoz, bank hitelhez, kockázati tőke befektetéshez, vagy éppen saját célra.

 Nagyon népszerű, és sok cég igényét teljesen lefedi a szabadság tervező, nyilvántartó táblázat naptár. Beírhatók egy jól áttekinthető naptárba a munkatársakkal kapcsolatos szabadság igény , engedélyezés, szabadság, távollét, betegállomány. Ezeket a táblázat automatikusan összesíti. A táblázat így még sokkal több is, mint szabadság nyilvántartás, hanem a cég zökkenőmentes működéséhez szükséges erőforrás tervezés.

A jogszabályoknak megfelelő különféle szabadság jogcímekkel kapcsolatos segítség a szabadság kalkulátor Alapszabadság, kiegészítő szabadság, betegszabadság, gyermekgondozás, keresőképtelenség, házasság, életkor, munkában töltött évek száma, és más törvényi előírások.

A szabadság tervező/nyilvántartó rendszer egy funkciója lehet a Munkaidő nyilántartó. Elektronikus jelenléti ív. Ekkor a naptári napokhoz a ténylegesen munkában töltött időt is beírhatjuk, és a munkatársak, a dolgozók, és a cég számára is látható, ellenőrizhető.

Szintén egy alapvető, mindig előkerülő feladat a bérszámfejtés, ennek fontos része a bruttó nettő bér kalkuláció. Munkatársak, bruttó bér, levonások, kiegészítések. Személyi jövedelemadó,  egészségbiztosítási járulék, nyugdíjbiztosítási járulék, munkaerő piaci járulék, friss házasok kedvezménye, családi adókedvezmény, szociális hozzájárulási adó,  szakképzési hozzájárulás, és a többi kalkulációs előírás.

Fontos, kiemelt téma az üzleti tervek készítésének ügye.

Projektek

Tervek

Szövegek

Kalkulációk

HITEL ÉS BEFEKTETÉS

A táma súlyának megfelelően, egy önálló oldalon foglalkozunk az üzleti terv készítéssel, annak részleteivel, feltételeivel. Struktúra, szöveg, pénzügyi kalkuláció.  Profi üzleti terveket készítünk pályázatokhoz, bank hitelhez, kockázati tőke befektetéshez. Segítségképpen készítettünk egy profi, de ingyenes, kész, üzleti terv minta táblázatot, pénzügyi kalkulációt.

Működő, letölthető, ingyenes. 

Készítettünk néhány ingyenesen letölthető hasznos excel táblázatot segítségnek, ezeket itt lent lehet elérni.

Mindenkinek hasznára van a bruttó nettó bérkalkulátor

Mindenkinek hasznára van a bruttó nettó bérkalkulátor

A jövedelemszámítás egy igen komplex dolog, amire érdemes nagy hangsúlyt fektetni, hiszen csakis így tudhatjuk meg, hogy mit tartogat nekünk egy új munkahely vagy, hogy mit biztosít a meglévő. Sajnos megesik, hogy valakit kihasználnak azért, mert nincs tisztában az értékeivel és az aktuális szabályokkal, ezért megéri kicsit elmélyedni a részletekben.

Ingyenes kész minta táblázatok vállalkozásoknak. Profi EXCEL táblázat alapú üzleti megoldások, rendszerek készítése. Hatékony folyamatok. LERÁSOK, LETÖLTÉSEK.  PROFI EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. egyedi táblázat rendszerek készítése. A HATÉKONY MINDENNAPI MUNKÁHOZ táblázat rendszerek. különleges megoldások. letölthető, ingyenes excel táblázatok leírásai. Nagyvállalatoknak, és kis vállalkozásoknak  HASZNOS HATÉKONY PROFI MEGOLDÁSOK. segítséget adunk. KIS CÉGEKNEK ÉS NAGY CÉGEKNEK. A cél mindig a hatékony munkafolyamat.  EGYEDI ÜZLETI EXCEL MEGOLDÁSOK. Vezetői kimutatások, információk, automatikus rendszerek, táblázatok készítése. Üzleti szemmel.