Letölthető kész működő ingyenes minta excel táblázatok.

Vállalkozásoknak hasznos, valódi, profi, működő üzleti táblázatok.  

Kis vállalkozásoknak és nem kis vállakozásoknak is hasznos működő rendszerek, szabadon felhasználhatók.  

szabadság tervező

2021

okkal népszerű

Üzleti terv minta
szabadság tervező
szabadság kalkulátor
munkaidő nyilvántartó
lektronikus jelenléti ív
bruttó nettó kalkulátor.

Minden ami egy cég, egy vállalkozás üzleti folyamataihoz kell. Pénzügyi nyilvántartási rendszer, számlák, bizonylatok, utalások, egyenleges, likviditás. Projektek, terv és tény költségek, kalkulációk, feladatok, határidők, ajánlatok, munkák, elszámolások, és minden más. Táblázatokat és komplex megoldásokat irodai gépekre, kijáró munkatársaknak mobiltelefonokra,  webes és gmailes naptárakkal, komplex, jól kezelhető, hatékony megoldásokkal. 

Excel táblázatok

HASZNOS ÜZLETI
MEGOLDÁSOK

gyan ingyenesen letölthető, és szabadon felhasználható excel táblázatok, működő minták, de teljesen profi, komoly megoldások.

 

Nagyon sok esetben így, ahogy van komplett, egy az egyben használhatók, ezért is népszerűek. Természetesen adott esetben további részletezésre lehet szükség, a

konkrét cég konkrét igényének megfelelően.

Iyenkor gond nélkül elkészítjük a pontosan megfelelő, komplex megoldást az adott üzleti folyamathoz.  

Üzleti terv készítés

szöveges leírással és pénzügyi kalkulációval. Sok féle üzleti terv van, annak függvényében, hogy milyen projektről van szó, és hogy milyen célra készül. Pályázathoz, bank hitelhez, kockázati tőke befektetéshez, vagy éppen saját célra.

Nagyon népszerű, és sok cég igényét teljesen lefedi a szabadság tervező, nyilvántartó táblázat. Beírhatók egy jól áttekinthető naptárba a munkatársakkal kapcsolatos szabadság igény , engedélyezés, szabadság, távollét, betegállomány. Ezeket a táblázat automatikusan összesíti. A táblázat így még sokkal több is, mint szabadság nyilvántartás, hanem a cég zökkenőmentes működéséhez szükséges erőforrás tervezés.

 A jogszabályoknak megfelelő különféle szabadság jogcímekkel kapcsolatos segítség a szabadság kalkulátor. Alapszabadság, kiegészítő szabadság, betegszabadság, gyermekgondozás, keresőképtelenség, házasság, életkor, munkában töltött évek száma, és más törvényi előírások.

A szabadság tervező/nyilvántartó rendszer egy funkciója a

munkaidő nyilántartó.

Ekkor a naptári napokhoz a ténylegesen munkában töltött időt is beírhatjuk, és a munkatársak, a dolgozók, és a cég számára is látható, ellenőrizhető.

Elektronikus jelenléti ív

 

Ezek jól működő alapverziók, és a tényleges létszám, a cég működésének függvényében igény szerint továbbfejlesztjük, több funkcióval, jogosultsági rendszerrel is ellátjuk. 

Szintén alapvető, mindig előkerülő feladat a bérszámfejtés, ennek fontos része a bruttó nettő bér kalkuláció. Munkatársak, bruttó bér, levonások, kiegészítések. Személyi jövedelemadó,  egészségbiztosítási járulék, nyugdíjbiztosítási járulék, munkaerő piaci járulék, friss házasok kedvezménye, családi adókedvezmény, szociális hozzájárulási adó,  szakképzési hozzájárulás, és a többi kalkulációs előírás. 

Ha táblázat helyzet van, édemes felvenni velünk a kapcsolatot. 06 30 409 2113.

Ha ez a  Üzleti tanácsadók vagyunk, közgazdászok, excel szakértők, így megértjük a problémát, és biztosan tudunk rá hatékony megoldást.  

Projektek

Tervek

Szövegek

Kalkulációk

HITEL ÉS BEFEKTETÉS

Adott esetben nagyon fontos, kiemelt téma az üzleti tervek készítésének ügye. Struktúra, szöveg, pénzügyi kalkuláció.  Profi üzleti terveket készítünk pályázatokhoz, bank hitelhez, kockázati tőke befektetéshez. 

Működő, letölthető, ingyenes. 

Néhány ingyenesen letölthető hasznos excel táblázatot feltettünk a lehetőséges példájának.  

Profi EXCEL táblázat alapú üzleti megoldások, rendszerek készítése. Hatékony folyamatok. LERÁSOK, LETÖLTÉSEK.  PROFI EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. egyedi táblázat rendszerek készítése. A HATÉKONY MINDENNAPI MUNKÁHOZ táblázat rendszerek. különleges megoldások. letölthető, ingyenes excel táblázatok leírásai. Nagyvállalatoknak, és kis vállalkozásoknak  HASZNOS HATÉKONY PROFI MEGOLDÁSOK. segítséget adunk. KIS CÉGEKNEK ÉS NAGY CÉGEKNEK. A cél mindig a hatékony munkafolyamat.  EGYEDI ÜZLETI EXCEL MEGOLDÁSOK. Vezetői kimutatások, információk, automatikus rendszerek, táblázatok készítése. Üzleti szemmel.

Donec leo. risus et, amet, ultricies diam nec quis pulvinar elit. velit,