Építőipar, karbantartás, szolgáltatás munka nyilvántartó excel táblázat és mobil telefon applikáció

Szolgáltatás szervezés, nyilvántartás, elszámolás, diszpécser feladatok.

szabadság tervező

2099

okkal népszerű

Egy karbantartási szolgáltató cégnél működő rendszer. Excel plusz telefonos applikáció. Munka, utazás, idők, költségek elszámolása.

Szolgáltatás, munka, utazás, helyszín, ügyfél, idő, költség elszámolás.

Egy elkészült, karbantartási, építőipari szolgáltatás profilú vállalkozásoknak hasznos diszpécser, irányító, nyilvántartó excel táblázat rendszer mobil telefonos mukatási applikációval.  Alkalmas arra, hogy a kiszálló munkatársak a kezdéskor bejelentkezzenek, a végén kijelentkezzenek a telefonon, ami rögzíti a gps koordinátát, a tényleges címet, időpontot, az ügyfél nevét, és a munka végeztével megjegyzést lehet hozzáfúzni.

A központi excel rendszerben, kezeljük és megmutatjuk az adatokat, soronként láthatóak a be és kijelentkezések, ezekből az adatokból pedig vezetői célokra való hasznos kimutatásokat jelenítünk meg.  Értékelhető munkatársanként, csoportonként, ügyfelenként, dátum szerint az elvégzett munka, a munkahelyhez való utazás, napi, havi elszámolások, tulajdonképpen minden, ami a kiadott munkák elvégzésével kapcsolatban fontos.

Az alkalmazás hatékony megoldás a munkák figyelemmel kísérésére, elszámolására minden helyszíni javítási, karbantartási szolgáltatást végző vállalkozás számára. A felhasználó igényei szerint működik.  

Erre a rendszerünkre is igaz ami a többire is, hogy a kicsi és komplex rendszerünk használata lefedi a nyilvántartáshoz, vezényléshez szükséges funkciókat, átlátható, jól kezelhető, és ha szükséges, az egyedi igények szerint könnyen gyorsan és olcsón kiegészíthető.

Elvégzett munkák ? Ráfordított órák ? Felmerült költségek ? Tervezett és tényleges haszon ?

Egy ilyen sokat tudó, hasznos rendszer készítettünk egy építőipari, épületkarbantartási szolgáltatást végző külföldi ügyfelünknek, aki ezzel irányítja a kiszálló munkatársakat. Nagyon jól kezelhető android alkalmazás fut a dolgozók mobiltelefonján, akik az utazás megkezdésekor, a helyszínre való kiéréskor, a munka megkezdésekor és befejezésekor egyetlen gombbal rögzítik az eseményt. A gyakorlati iény szerint működik a rendszer, a tényleges napi munkafolyamatok szerint, így a vezetők is és a dolgozók is egyszerűen tudják használni, azonban nagyon jó vezetői információkat szolgáltatunk hiszen ez is szorosan hozzátartozik a munkák és költségek átlátásához.

Eddig minden kézi módszerekkel egyedi, elbonyolódó táblázatokkal ment a nyilvántartás, elszámolás, most pedig egy hatékony, komplex kis rendszer teljesen ellátja a szükséges funkciókat. Minden ami kell, az rögzül, visszakövethető, elszámolható.

Természetesen a cég örömmel használja a többi, ingyenes EXCELMESTER kis üzleti rendszerünket is, a szabadság tervező, nyilvántartó excel táblázatot, a munkatársak szabadnapaihoz, a szabadság kalkulátort, a napok meghatározásához, a bruttó nettó bér kalkulátort, a jövedelem, a havi fizetés kiszámításához. Ezeket ön is megtalálja, itt, ezen az oldalon.

EGY EXCEL TÁBLÁZAt

Üzleti terv kalkuláció.

Ha hasznos dolgokra van szüksége. 
telefon: 06 30 409 2113   

A karbantartási szolgáltatást nyújtó vállalkozások számára kiváló, komplex kis nyilvántartó program üzleti összefoglaló oldala itt látható. Egy másik részlet pedig itt. Az elkészült excel táblázat rendszer több munkalapból áll, mobiltelefon adatok, üzleti lap, vezetői kimutatások, napi és havi elszámolás, naptár, beállítások. Ez csak egy példa, mi az Ön cége folyamatának legjobban megfelelő megoldást adunk.

Ügyfeleink felmerülő problémáit az ő szemükkel is nézzük, és az őket legjobban kiszolgáló megoldást adunk, mert a cél mindig a hatékony működés, a gördülékeny napi munka. A vállalkozások számára egyszerű, hatékony, hasznos megoldásokat készítünk, melyek minden nap hasznot hajtanak. 

Excelmester. Profi üzleti tervek, excel táblázatok, operatív, működő adatkezelési megoldások, üzleti kalkulációk készítése.  t: 06 30 409 2113    Hasznos megoldások pénzügynek, értékesítésnek, vezetésnek.

Szolgáltatás diszpécser elszámolás excel táblázat design szöveg tömb. Profi excel táblázat alkalmazások, mint a szabadság tervező, szabadság nyilvántartó, bruttó nettó bér kalkulátor excel táblázatok, és nagy rendszerek, mint kiadó szállás foglalás nyilvántartó rendszer, autó szervíz munka nyilvántartó rendszer, karbantartási szolgáltatás nyilvántartó rendszer. És persze kimutatások, táblázatok, egyedi megoldások minden vállalkozásnak. VEZETŐI információs rendszerek.  EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. Bruttó nettó bérkalkulátor a jövedelem kiszámításához. VEZETŐI KIMUTATÁS DASHBOARD. KELLENEK az EXCEL táblázatok a napi folyamatokhoz, táblázat  rendszerek, üzleti tervek, kalkulációk, kontrolling kimutatások. KOMPLEX KARBANTARTÁSI SZOLGÁLTATÁS SZERVÍZ MUNKA NYILVÁNTARTÓ PROGRAM. Irodai nyilvántartás, és mobil applikáció a mukatársaknak. Minden cégnél van szabadság nyilvántartás, kell szabadság nyilvántartás, bruttó nettó bérkalkulátor, jövedelem számítás. EXCEL GOOGLE WORD. Sokszor van valami probléma, amikor igazán jól jönne egy profi  excel táblázat készítés megoldás. Szállás foglalás nyilvántartási program.  Autó szervíz munka nyilvántartó excel táblázat program. Szabadság tervező naptár. Utazások, munkák, költségek, dolgozók, munkaórák elszámolása, nyilvántartása. EXCELMESTER.  PROFESSZIONÁLIS EXCEL táblázat készítés, egyedi rendszerek, kimutatások, információk. Kontrolling, PÉNZÜGY, KERESKEDELEM, értékesítés, VEZETÉS.