Egyedi üzleti megoldások

Vállalkozásoknak. Profi excel táblázatok, jól működő üzleti folyamatok.

szabadság tervező

2022

okkal népszerű

Egyedi megoldások. Úgy ahogyan Önnek kell.

Egyedi Excel táblázatok, rugalmas rendszerek vállalkozásoknak. Számlák, pénzügy, likviditás, értékesítés, ajánlatok, vezetői információk, ügyfélkapcsolatok, crm, feladatok, naptár, szabadság.

Oda kell figyelni mindenre. Az is számít, hogy ne költsön milliókat ha még nincsenek milliók drága üzleti rendszerekre. Viszont az is nagyon fontos, hogy haladjon a cég, hogy a dolgokat kézben tarsák a vezetők és a tulajdonosok. És persze az is számít, hogy a munkatársak ideje ne kínlódással teljen, hanem hatékonyan, gördülékenyen menjenek a folyamatok. Ebben tudunk segíteni.

Vállalkozásoknak a saját igényüknek megfelelő egyedi megoldásokat, komplett üzleti rendszereket készítünk. A számlák, bank, utalások, szállítók, vevők, likviditás kimutatásától az ügyfelek, crm, a termékek, az értékesítés, a projektek kezelésen át,  a vezetői információkig. A kisebb-nagyobb táblázatoktól a vállalkozás egészét átfogó excel táblázat alapú, profi üzleti rendszerekig. Excel táblázat készítés, és sokkal több.

Ott és akkor, azt és úgy, ahogyan szükség van rá. Hívjon bátran, érdemes. 

Vállalkozások és üzleti folyamatok.

Ezen az oldalon röviden arról, hogy miket lehet megvalósítani excel táblázat alapon. Alapvető fontosságú, hasznos üzleti dolgokat, úgy, hogy nem kell hozzá drága szoftver, külön tanfolyam, betanulás, úgy, hogy az ismert, jól kezelhető, excel táblázat eszközökkel dolgozhatnak a munkatársak.  

Így nehéz eredményesen dolgozni …

>> Profi táblázatok 
>> ÜZLETI megoldások

A sikeres működéshez jól átgondolt, szervezett folyamatok, információk, profi megoldások kellenek. Lehetőleg egyszerű, hatékony, jól kezelhető rendszerek.  Ilyeneket készítünk. Pénzügynek, értékesítésnek, szolgáltatóknak, vezetésnek. Excel táblázatokat, rendszereket, webes, mobil applikációs megoldásokat.

Mindenki használja az excelt, és látjuk, hogy vannak akik komoly excel táblázatokat összereknak, amivel kezelik a területet. Majd a dolog már egyre összetettebb, nehezen áttekinthetőbb, pedig ügyes munka, sok idő és energia ment rá, de még mindig nem olyan amilyen kellene. Ilyenkor nem szabad tovább kínlódni vele, mert ez már bonyolultabb dolog, és már profi, makrózott rendszert igényel.
Mi ebben vagyunk otthon, sok üzleti tapasztalatunk van, tudjuk, hogy mit és hogyan lehet jól megcsinálni. A pénzügyektől a szabadságok tervezéséig.

Profi excel táblázat készítés, és sokkal több.

Pénzügyi táblázatok

– a bizonylatok, számlák rögzítése, nyilvántartása, hogy pontosan tudni lehessen, hogy kitől mi jött be, kinek mit küldtünk ki. Talán ez a legelső excel táblázat, amire szüksége van egy vállalkozásnak

– a pénzügyi tételeket be lehet sorolni, hogy pl. bevétel, hitel, kiadás, lehet használni költségnemeket, hogy pl. rezsi kiadás, anyag, alvállalkozó és azt is meg lehet jelölni, hogy melyik projekthez tartozik, mire is vettük azt a valamit.

– a számlákhoz kiegyenlítések is tartoznak, utalások, pénztári kifizetések, és jó látni az egyenlegüket, hogy ki mennyivel tartozik mikor kell utalnia, és nekünk magunknak is mikor kell átutalni a lejáró bejövő számlákat. Egyenlegek, határidők, mai, lejárt státuszok, elmaradások jelzése, tételek kereshetősége.

 

MINDEN AMIT a PÉNZÜGYEKRŐL TUDNI KELL

Számlák, bizonylatok, típusok, projektek, utalások, bank, pénztár, nyitott, lejárt, mai.

 – sőt, igazában, ahol odafigyelnek a pénzügyekre, ott azt is szeretnék előre látni, hogy hogyan alakul majd, a következő napokban, hónapokban, a pénzügyi helyzet, a likviditás mértéke. Előre gondolkodás, előre tervezés. Be lehet vinni előre ismert, vagy csak várható költségeket, és azután napra pontosan lehet látni, hogy mikor mennyi lesz a várható pénzkészlet. A döntéseket ehhez lehet igazítani. Pénzügyi naptár.

 

LIKVIDITÁS MA LIKVIDITÁS HOLNAP

pénzügyi naptár, tervezés

Kérdezzen bátran: 
telefon: 06 30 409 2113   

Feladatok, ügyfélkezelés, crm

Vagy nevezzük kárhogy.

Ügyfelek, munkatársak, és feladatok kapcsolata. Ki mikor mit egyeztetett, telefonált, levelezett az ügyféllel, vagy házon belül a másik munkatárssal. Vagy egyszerűen csak mikor mi a feladata, amit el kell intézni, meg kell csinálni. Ma. Akkor. Neki magának, vagy egy másik munkatársnak. Hogy áll. Készen van-e már.

Mindenhez lehet feladatot kapcsolni, bizonylatokhoz, projektekhez, bármihez. Kitől, kinek, határidőkkel, ismétlődésekkel, összegekkel. A kapcsolódó dokumentumokat is be lehet csatolni, így az egy kattintásra látható lesz. Egyet, vagy százat. Nagyon jól szervezhető a napi munkavégzés, áttekinthető, követhető. Mindezt pedig egy feladat naptárban is látni. És ez mind excel táblázat. 

FEALADATOK
MUNKATÁRSAK
ÜGYFELEK
NAPTÁR

kiadás, határidők, történések, dokumentumok, mai, lejárt, elvégzett

Projektek, kalkulációk, tervek, tények, munkaidő elszámolások

 

A projekt mint egység, sokszor alapja a munkaszervezésnek. Erre épülhet az ügyfélkapcsolat, az árajánlat, a terv kalkuláció, a tényleges ráfordítás, a hozzá tartozó munkaidő elszámolás.

 

Projekt kalkulációk. A tervezett költség elemek, felhasznált termékek, munkák, alvállalkozói tételek. A bejött pénzek, és a tényleges ráfordítások.  Típusok és státuszok. Költségek, bevételek, hasznok. Határidők. Eltérések. Felelősök. Csatolt dokumentumok. Akár naptárral, jól áttekinthető, informatív gant diagrammal is.

 

Termékek, árak, tételek, munkák, alvállakozók.

A “termékek” tulajdonképpen bármik lehetnek, csak nem nagyon vannak rá szavak. Egy bank is terméknek nevezi a hitelkonstrukcióját. Nevezhetjük termékeknek a dolgokat, amiket kereskedelmileg forgalmazunk, azt amiket gyártunk, de tekinthetjük terméknek, tételnek a különféle belső munkavégzéseket is, és a különböző alvállalkozói teljesítéseket is.

Így nagyon jól felépíthető, pontosan követhető, egy projekt költség és bevétel kalkulációja, előtte a terv, menet közben a tény helyzet, az elszámolás, a költség ráfordítás. Kalkulációs tétel lehet a felhasznált anyag, a munkaidő, és az igénybevett alvállalkozói megbízás is. 

 

Egy terméknek ára is van. Nem is egy, hanem sokféle. Költség ára, árai, és eladási ára, árai. Kezdve azzal, amennyiért kínálja listaáron a beszállító, és mi mennyiért kapjuk meg tőle. Lehet rárakódó költségünk is, amire a polcra kerül. Ma ennyiért, holnap annyiért, így jó, ha van egy fix elszámolási költség ár is. Hasznot is teszünk rá, és kedvezményt is adhatunk arra a tételre és arra a mennyiségre. Kedvezményt adhatunk az egész megrendelésre.

Ajánlatok, kalkulációk

Egy potenciális vásárlói megresésre ajánlatot állítunk össze. Tulajdonképpen egyszerűnek tűnik, de azért oda kell figyelni. Kinek, mire adjuk, milyen mennyiségben, mennyiért, milyen haszonnal. Termék és ajánlati kalkuláció.

Az összeállított ajánlatot nyilvántartjuk, kiadjuk, választ várunk. Rá is kérdezhetünk, lehet vele még feladatunk. Kinyomtathatjuk, elmenthetjük pdf fájlként, csatolhatjuk bárhová, és elküldhetjük emailben az ügyfélnek. Egy gombnyomással. 

Szabadság naptár. Tervezés, nyilvántartás.

Nem pusztán az a lényeg, hogy ne a megszokott szabadságos tömböt használjuk. Sokkal fontosabb, hogy a szabadságok áttekinthetővé, tervezhetővé válnak. Lehet látni, hogy ki mikor menne és megy szabira, mikor hány ember lesz és nem lesz, mikor ki lesz ki nem lesz bent. Igény, engedély, tiltás, betegség, távollét.

Úgy készítettük el, hogy ugyanolyan egyszerű, mint a papírt kitölteni, bárki megtudja tenni. Sőt, beírhatja, módosíthatja, látja a bejegyzéseket, látja, hogy mennyi az éves kalkulált, mennyit vett ki, tervezett be, mennyi maradt még erre az évre. Nem kell hozzá megtanulni semmit, egyszerűen csak be kell írni. excel táblázat.

Szabadság jogosultság kezelés. Van munkatárs szint, csoportvezetői szint, és cégvezetői szint. A rendszerben szabadon meghatározhatjuk, hogy ki, mire jogosult ! Pédául a munkatárs igényelhet, beírhat az adott napra “i” betűt, a csopvez engedélyezheti “e” betűvel. Lehet igény, engedélyezés, tiltás, kivett szabadság, betegség, távollét.

Azt is szabadon meghatározhatjuk, a cég felépítésének megfelelően, hogy ki kinek a dolgait láthatja, kinek mire van jogosultsága. És ez még mindig excel táblázat. 

… és ami nagyon fontos, az a …

JOGOSULTSÁGI RENDSZER

ki kitől mit
láthat, írhat, engedélyezhet

Fejlett jogosultsági rendszer

Már néhány fős működés esetén is felmerül az igény, hogy legyen egy belépési rendszer. Nagyon fontos lehet, hiszen nem mindenkire tartozik minden, és nem mindenki kell, hogy hozzáférjen mindenhez, a különböző üzleti funkciókhoz, menüpontokhoz.

Például a pénzügyek nem tartoznak műszakiakra, a pénzügyeseknek pedig valószínűleg nincs dolguk az ajánlatokkal. 

1. funkciók, menüpontok lehetősége : aaa: nem láthatja, bbb:csak láthatja, de nem módosíthatja, ccc: teljes hozzáférés

2. munkatárs szintű szabályozás : melyik munkatárs melyik munkatárshoz , vagy munkatárs csoporthoz tartozó tételekhez, anyagokhoz, dokumentumokhoz férhet hozzá. Csatolt dokumentumok táblázat fül, egy kattintással hozzáférés a fájlokhoz.

3. szabadságos jogosultság : ki kinek milyen bejegyzést tehet, aaa munkatársi szint, bbb csoportvezetői szint, ccc cégvezetői szint. Igénylés, engedélyezés, kivett szabadság, tiltás, betegség, távollét, törlés. jogosultsági táblázat munkalap.

Több excel táblázat felhasználó, és egyszerre, egyidejű használat !

A rendszer használható az irodában, hálózaton, otthonról, távolból, vpn kapcsolaton, és ami a nagy dolog, egyidőben, egyszerre többen is dolgozhatnak benne !  

EXCEL TÁBLÁZAT !
TÖBBEN EGYSZERRE IS !

irodában, otthon, távolról

EXCEL TÁBLÁZAT !
TÖBBEN EGYSZERRE IS !

irodában, otthon, távolról

Ez még mind mind excel táblázat készítés, de persze már jóval mgasabb szinten. Ha kell makrókkal, programokkal, adatbázisokkal, de a lényeg mindig az, hogy a felhasználóknak “csak” egy egyszerű, jól kezelhető excel táblázat

Megoldások szövegtömb. Professzionális EXCEL táblázatok és rendszerek készítése vállalkozásoknak. Egyedi megoldások, komplett rendszerek minden üzleti területre. Ügyfelek nyilvántartása, munkatársak nyilvántartása, pénzügyek, bizonylatok, számlák, utalások, pénztár, kiegyenlítések. PÉNÜGY LIKVIDITÁS. Excel táblázat és Előre tervezés. PÉNZÜGYI NAPTÁR.  A napi munkát teszi áttekinthetővé, szervezhetővé a FELADATOK funkció, adhatunk feladatot magunknak, másoknak, határidőkkel, összegekkel. Látni, hogy mi van mára, mi az a mi csúszik, mi készült el. Feladatok excel táblázat és FELADATOK NAPTÁR. Bruttó nettó bérkalkulátor. Nevezhetjük ügyfélkapcsolatnak, CRM rendszernek. Az üzleti folyamatok nagy egysége a PROJEKT. Sok munka így szerveződik. Van kezdete, vége, terv és tény dátuma, terv és tény költsége és bevétele. Haszna. Felelőse. Terv kalkuláció excel táblázat lap, tény kalkuláció excel táblázat lap. Munkaidő elszámolás, ráfordítás. Termékek és tételek. Anyagok, munkák, alvállalkozók. TERMÉK ÁRAK. Beszerzés, költség, haszon, eladási ár excel táblázatok alapon. ÁRKEDVEZMÉNYEK. termék kalkulációk, táblázatok az összetett termékekhez. Saját termékek, termék összeállítás, gyártás. AJÁNLATOK. Excel táblázat alapon profi üzleti megoldások. Szabadság tervező, bruttó nettó bérkalkulátor ingyenesen letölthető. Ajánlat kalkuláció, mit, mennyit, mennyiért, milyen áron, milyen haszonnal. PDF mentés, EMAIL KÜLDÉS. A rendszerben saját fájlok, képek, dokumentumok csatolhatók bármihez. FÁJLOK CSATOLÁSA. Ezek is még excel táblázat készítési feladatok. JOGOSULTSÁGI belépési rendszer. Kimit láthat és mit nem. HASZNÁLHATÓ irodából, otthonról, laptopról, távolról. excel táblázat TÖBBEN EGYSZERRE EGYIDŐBEN! Minden ami egy vállalkozásnak kell, úgy, ahogy ott kell. EXTRA HASZNOS EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉSI MEGOLDÁSOK. Információk vezetőknek, értékesítésnek, minden területnek.  excelmester.hu