szabadság tervező

2020

okkal népszerű

A napi munkaidő nyilvántartására szolgáló jelenléti ív. Kombinált változatban is elérhető, mint munkaidő és szabadság nyilvántartó. Vállalkozásoknak, papírok helyett.

Munkaidő nyilvántartás, elektronikus jelenléti ív. 

Többnyire púp a hátunkon, még ha apróság is, de kötelező a munkaidő nyilvántartása, a jelenléti ív vezetése. Bár többnyire formalitás, azért valójában biztonságot nyújthat munkaadónak, és munkavállalónak egyaránt.

A hagyományos papír helyett sok esetben hasznosabb és hatékonyabb egy e-jelenlíti ív, egy elektronikus munkaidő nyilvántartás. Mindenki vezetheti saját magának, a vezetők, személyzetisek, hr-esek pedig sokkal egyszerűbben átláthatják, kezelhetik, összesíthetik a napi és havi munkaórákat. Egyszerűen, nagyon jól kezelhető !

Igazán hasznos és hatékony, akár egy rendszerben vezethető a szabadság, és a napi munkaóra nyilvántartása. Sőt, így a szabadságok nem csak áttekinthetővé válnak, hanem tervezhető a munkatársak szabadsága, jelenléte, mint a cég fontos erőforrása.

Minden érintett a naptárhoz hozzá tud férni, a napi munkaórákat és a szabadság igényeket be tudja jegyezni, és csoportonként is, és egyben is lehet látni. 

Néhány fő felett célszerűen fontos egy jogosultsági, engedélyezési funkció, többnyire úgy, hogy a  dolgozók a saját naptárukat láthassák, ott bejegyezhetik a saját dolgaikat, és a vezetők, nézhetik az egész csoport , vagy a cég naptárát egyben, elszámolhtják a munkaórákat, engedélyezhetik a szabadságokat. 

Az ingyenes és nagyon népszerű, mert egyszerű és jól használható szabadság nyilvántartó excel táblázat program fő lapjának a képe kattintásra itt.  Jól átlátható, bárki által egyszerűen kezelhető ! 

Ingyenes és letölthető itt , (makrózott excel .xlsm fájl), egyből használható. A profi verzióban a munkaidő és/vagy szabadság nyilvántartás jogosultsági rendszerrel működik, ekkor nagyon jól szabályozható módon megadható, hogy ki mit láthat, ki mit engedélyezhet.

Hasznos kis szabadság nyilvántartó táblázat program, elektronikus jelenléti ív, kisebb-nagyobb vállalkozásoknak, és intézményeknek is.

AKÁR ÍGY VAN …

… AKÁR ÍGY

Excelmester. Profi üzleti tervek, excel táblázatok, operatív, működő adatkezelési megoldások, üzleti kalkulációk készítése.  t: 06 30 409 2113  Hasznos megoldások pénzügynek, értékesítésnek, vezetésnek.

A feladatokat komplex módon, üzleti folyamatként kezeljük, mert a cél mindig a hatékony működés, a gördülékeny napi munka

 Szabadság nyilvántartó excel táblázat

A szabadság nyilvántartó táblázatot kérésre a helyi igényeknek megfelelően testre szabjuk, és ellátjuk a szükséges jogosultságokkal:

MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÁS ELEKTRONIKUS JELENLÉTI ÍV

XYZ szabadság tervező nyilvántartó .xlsm   makrós excel fájl

LETÖLTÉS

Munkaidő, munkaóra és szabadság tervező, szabadság nyilvántartó excel táblázat program. Elektronikus jelenléti ív. EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. Hasznos üzleti megoldások, egyedi excel táblázatok, rendszerek, nyilvántartások, üzleti tervek, kalkulációk, kimutatások.  A legtöbb helyen szükséges a munkaidő és a szabadság nyilvántartás, a jelenléti ív vezetése. Munkaóra nyilvántartás, szabadság igénylés, szabadság engedélyezés, szabadság és munkaóra naptár funkciók. PROFI EXCEL TÁBLÁZATOK KÉSZÍTÉSE hasznos üzleti megoldások kis és nagy vállalkozásoknak. Szabadság tervező excel táblázat program a szabadságok nyilvántartására, és munkaidő nyilvántartó program a munkaórák nyilvántartására. Elektronikus jelenléti ív. Fejlett engedélyezési jogosultságok a munkatársak és a vezetők részére. EXCELMESTER A TÁBLÁZAT  SZAKÉRTŐ.  PROFESSZIONÁLIS EXCEL táblázat készítés. Bruttó nettó bér kalkulátor, jelenléti ív, szabadság tervezés, munkaidő nyilvántartás . EXCELMESTER.

nunc vel, libero ut venenatis Praesent dictum elit. felis quis