Problémák. Amikor már elege van
a házi táblázatokból.

Ha a jelenlegi táblázatok már nehezen kezelhetők, bonyolultak, átláthatatlanok. Ha nem a kínlódás a cél, hanem a hatékonyság.

HA AZ KELL, HOGY KÉZBEN TARTSA AZ ÜZLETI FOLYAMATOT

>>   IGEN … ÁTLÁTNI ÉS KÉZBEN TARTANI 

Ha ne csak az idő menjen, hanem a cég is haladjon.

.

Mert ma az egyik legnagyobb hiba a késlekedés.

Megy a cég, épül a vállalkozás, először még szinte minden ott van fejben, aztán egy füzetben, kockás papíron, aztán készül egy táblázat, meg még egy, meg még egy … és így már egészen  sok minden látható … de aztán már valahogy már ez sem elég, és már túl bonyolult ez az egész. Megoldás kell !

>>   IGEN … TUDNI ÉS IRÁNYÍTANI

Amikor már nem elég a saját excel táblázat.

Pedig rengeteg munka van benne, de valahogy mégsem az igazi. Már alig átlátható, nehezen módosítható, nem olyan mint amilyen kellene. Pedig nagyon kell, mert a hatékony napi munkához elengedhetetlen. Vezetői információk, tervek, előrejelzések, számlák, pénzügyek, likviditás, rendelések, projektek, ajánlatok, termékek, jelenléti ív, szabadságok. Hogy menjen a szekér …

Pontosan úgy, ahogyan kell. Vannak többé kevésbé hasonló dolgok, de azért mégis csak más egy pékség üzleti folyamata, és más egy gépműhelyé. Lehet fontos a pénzügy, a számlák, utalások, és lehet más táblázat, amivel kezelhetik a dolgokat. Nem kábé valahogy, hanem pontosan úgy ahogyan Önöknél kell.

Például, mindig fontos tudni, hogy hogyan állunk pénzügyileg, és nem csak majd egy hónap múlva, ha leadtuk a könyvelésnek. MOST. Hogy mennyivel tartozunk, és mennyivel tartoznak, ki mikor mit utalt, és nem utalt, és nekünk mikor kell majd. Hogy mennyi pénzünk van most, de azt is, hogy mikor mennyi lesz, hogy mikor mennyi lesz várható.

Gubanc, vagy rend legyen a cégben?

Például, fontos tudni, hogy kinek mikor milyen ajánlatok mentek ki, és hogy melyik ügyfelet, kinek mikor kell felhívni, megbeszélni, emailt küldeni. Hogy melyik munkatársnak mikor mi a feladata a dologggal kapcsolatban. Hogy ki mit dolgozott, ki mit adott el, mennyiért, és mi volt rajta a haszon.  Átláthatóság.

Ismerjük a helyzetet. Már annyi minden játszik, sok az infó, sok az adat, bonyolult az egész. Már nem megy fejből, nem megy papírokból, és már nem megy a sok munkával összerakott házi excel táblázatokkal sem.  Egy vállalkozásnál egyszerű, de profi megoldásokra van szükség. 

Profi megoldás. Hogy tudni lehessen, és dönteni, és irányítani. 

A jelenlegi problémák helyett. Nagyon hasznos, jól kezelhető, egyedi táblázatokat, komplett üzleti rendszereket készítünk, hogy hatékonyan menjen a cég, hogy irányítani tudjanak a vezetők, és biztonságban lássák a cégüket a tulajdonosok.

A problémákra a megoldás alapvetően három dolgon múlik. Egy, az üzleti folyamatok átgondoltsága, optimalizálása, kettő, a szükséges profi szakmai tudás excel táblázatok témájában, három, a megfelelő technikai eszköz használata, ami többnyire már nem passzív excel tábla, hanem a témához illesztett, makrózott, excel táblázat rendszer

Excel táblázat problémák szöveg tömb. Professzionális EXCEL táblázat készítés, egyedi üzleti megoldások vállalkozásoknak. A már nem elégséges, házi táblázatok, a problémák helyett. Profi makrózott excel táblázat rendszerek. Problémák és megoldások. Hatékony, jól kezelhető, excel táblázatok és makrózott excel táblázatok. VEZETŐI információk, DÖNTÉSTÁMOGATÓ kimutatások.  EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. Üzleti szemmel.  Mert a táblázatok csak eszközök, de rossz eszközökkel nem lehet jó eredményeket elérni. Hasznos táblázat megoldások a mindennapi munka gördülékennyé tételére. Excel táblázat problémák, vagyis inkább üzleti problémák. Az ÖN működésének LEGJOBBAN MEGFELELŐ MEGOLDÁSOK készítése, hogy úgy működjön a vállalkozás, AHOGYAN KELL. Extra fontos az információ egy dolgozónak, egy vezetőnek, tulajdonosnak, hiszen látni kell, és átlátni kell, hogy mi történik a cégben.  Nagy segítség a profi EXCEL táblázatok készítése a hatékony napi folyamatokhoz, segítenek  az profi TÁBLÁZAT RENDSZEREK. Egy megbeszélés, hogy értsük a problémát, utána egyeztetünk, hogy pontosan mi a legjobb megoldás. Excel táblázat oldalról és üzleti folyamat oldalról. a cél, a hatékony üzleti működés. excel táblázat készítés, különféle megoldások készítése. SZAKÉRTŐ.  Legyenek jelentések, kimutatások. PÉNZÜGY  SZÁMLÁK UTALÁSOK BANK és az egyik legfontosabb a LIKVIDITÁS. Excel üzleti szemmel. Excel táblázat készítés.  EXCELMESTER.