Egy hasznos általános éves dolgozói szabadság kalkulátor excel táblázat program. Ingyenes, szabadon letölthető és felhasználható.

Szabadság napok számítása. Szabadság kalkulátor. 2019.

Mindenki szeretné tudni, és természetesen kötelező a munkaadónak is kiszámítani, hogy a munkavállalóknak, dolgozóknak az adott évre mennyi szabadság jár. A kivehető szabadság napok számát jogszabály határozza meg, és több tényező alapján áll össze, ez a munkatársakat megillető, teljes vagy töredék éves szabadság. Szabadság kalkulátor excel táblázat program.

A letölthető szabadság kalkulátor programunk számítási alapja a vonatkozó jogszabály. A figyelembe vett tényezők az alapszabadság, fiatakorúakat megillető pótszabadság, kor szerinti pótszabadság, gyermek születés, gyermekek száma, esetleges egészségügyi fogyatékosság, munkahely veszélyessége, az adott évben a munkában töltött idő kiegészítő pótszabadságok.

A “Szabadság kalkulátor excel táblázat 1”  fő lapjának a képe kattintásra itt látható. A kalkulátor excel táblázat két munkalapból áll, az egyik a vonatkozó jogszabály rendelkezéseit tartalmazza, így az mindig kéznél van. A másik lap a tényleges számítási oldal, ahol a különféle adatok megadása után a program automatikusan kiszámítja a dolgozót megillető hivatalos szabadság napok számát. 

A szabadság kalkulátor táblázatba a cég neve, a dátum, a dolgozó neve is beírható, egy szokásos A4 lapként kinyomtatható, aláíratható, így akár bizonylatként, dokumentációként is lehet használni.

Ingyenes és letölthető itt, egyből használható is a szabadság kalkulátor, a fájlra kattintva megnyílik az excel táblázat. Szabadság kalkulátor, dolgozót megillető szabadság nap számítási excel táblázat program, kisebb-nagyobb cégeknek, vállalkozásoknak, intézményeknek.

Excelmester. Profi üzleti tervek, excel táblázatok, operatív, működő adatkezelési megoldások, üzleti kalkulációk készítése.  t: 06 30 409 2113    Hasznos megoldások pénzügynek, értékesítésnek, vezetésnek.

A szabadság kalkulátor – vonatkozó jogszabályi előírások

 

Részlet a Munka Törvénykönyvéből (2012/I.)
59. A szabadság 115. §
(1) A munkavállalónak a munkában töltött idő alapján minden naptári évben szabadság jár, amely alap- és pótszabadságból áll.
(2) Munkában töltött időnek minősül az (1) bekezdés alkalmazásában
a) a munkaidő-beosztás alapján történő munkavégzési kötelezettség alóli mentesülés,
b) a szabadság,
c) a szülési szabadság,
d) a gyermek gondozása céljából igénybe vett fizetés nélküli szabadság (128. §) első hat hónapjának,
e) a keresőképtelenség,
f) a tényleges önkéntes tartalékos katonai szolgálatteljesítés három hónapot meg nem haladó,
g) a munkavégzés alóli mentesülésnek az 55. § (1) bekezdés b)-k) pontban meghatározott tartama.

116. § Az alapszabadság mértéke húsz munkanap.

117. § (1) A munkavállalónak
a) huszonötödik életévétől egy,
b) huszonnyolcadik életévétől kettő,
c) harmincegyedik életévétől három,
d) harmincharmadik életévétől négy,
e) harmincötödik életévétől öt,
f) harminchetedik életévétől hat,
g) harminckilencedik életévétől hét,
h) negyvenegyedik életévétől nyolc,
i) negyvenharmadik életévétől kilenc,
j) negyvenötödik életévétől tíz munkanap pótszabadság jár.

(2) A hosszabb tartamú pótszabadság a munkavállalónak abban az évben jár először, amelyben az (1) bekezdésben meghatározott életkort betölti.

118. §
(1) A munkavállalónak a tizenhat évesnél fiatalabb
a) egy gyermeke után kettő,
b) két gyermeke után négy,
c) kettőnél több gyermeke után összesen hét munkanap pótszabadság jár.
(2) Az (1) bekezdés szerinti pótszabadság fogyatékos gyermekenként két munkanappal nő, ha a munkavállaló gyermeke fogyatékos.
(3) A pótszabadságra való jogosultság szempontjából a gyermeket először a születésének évében, utoljára pedig abban az évben kell figyelembe venni, amelyben a tizenhatodik életévét betölti.
(4) Az apának gyermeke születése esetén, legkésőbb a születést követő második hónap végéig, öt, ikergyermekek születése esetén hét munkanap pótszabadság jár, amelyet kérésének megfelelő időpontban kell kiadni. A szabadság akkor is jár, ha a gyermek halva születik vagy meghal.

119. §
(1) A fiatal munkavállalónak évenként öt munkanap pótszabadság jár, utoljára abban az évben, amelyben a tizennyolcadik életévét betölti.
(2) A föld alatt állandó jelleggel vagy az ionizáló sugárzásnak kitett munkahelyen naponta legalább három órát dolgozó munkavállalónak évenként öt munkanap pótszabadság jár.

120. § A munkavállalónak, ha
a) a rehabilitációs szakértői szerv legalább ötven százalékos mértékű egészségkárosodását megállapította,
b) fogyatékossági támogatásra jogosult, vagy
c) vakok személyi járadékára jogosult évenként öt munkanap pótszabadság jár.

121. § (1) A munkavállaló részére, ha munkaviszonya év közben kezdődött vagy szűnt meg – a 118. § (4) bekezdését kivéve – a szabadság arányos része jár.
(2) A fél napot elérő töredéknap egész munkanapnak számít.

Szabadság kalkulátor excel táblázat 1

A szabadság számítás kalkulátor excel táblázat program szabadon letölthető és használható.

Szabadság kalkulátor excel táblázat program EXCELMESTER 1v1 20190506.xlsx   excel fájl

LETÖLTÉS

Üzleti tanácsadóként a felmerülő problémákat üzleti szemmel is nézünk, mert a cél mindig a hatékony működés, a gördülékeny napi munka. A termelés, raktározás, pénzügy, értékesítés számára hasznos megoldásokat készítünk, vezetői kimutásokat, jó döntésekhez jó megoldásokat.   tel: 06 30 409 2113     

design szöveg tömb. Professzionális EXCEL táblázat készítés, GOOGLE táblázat készítés, WORD táblázat készítés. Szabadság számító, szabadság kalkulátor excel táblázat program. PIVOT táblák, VEZETŐI információs rendszerek.  EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. Üzleti tanácsadás üzleti szemmel. Mindenhol szükség van az éves szabadság kiszámítására, DOLGOZÓI SZABADSÁG KALKULÁTOR. Fontos mindenkinek az, HOGY TUDJA MENNYI szabadság jár neki, az eltöltött évek alapján. Szabadság kalkulátor excel táblázat programunk ebben segít, kiszámítja az éves vagy töredék évre járó szabadság napok számát. Hatékony szabadság kalkulátor. Pót szabadság kalkulátor. JOGSZABÁLY ALAPJÁN. A szabadság kalkulátor számítás részei a évek utáni PÓTSZABADSÁG, a fiatalkorúaknak járó pótszabadság, gyermek születési pótszabadság, gyermekek száma utáni pótszabadság számítása. A SZABADSÁG KALKULÁTOR nézi még az egészségügyi, munkahely veszélyesség, és MUNKÁBAN TÖLTÖTT IDŐ szempontokat is.  MINDENKI szeretné tudni mennyi jár neki. EXCEL TÁBLÁZAT SZABADSÁG KALKULÁTOR PROGRAM. a munkaadónak kötelező kiszámolni JOGSZABÁLY ALAPJÁN. a kitöltött táblázat lehet BIZONYLAT, cégnév, dologozó neve beírható. PROFI SZABADSÁG KALKULÁTOR excel táblázat program. a dolgozónak járó éves és töredék évi szabadság kalkulációja, kiszámítása kötelező. Alapszabadság, kor után járó pót szabadság kalkuláció, töredék éves munkában töltött idő szabadság kalkuláció számítás.  Utána aktuális lehet majd egy szabadság tervező excel táblázat program a szabadságok nyilvántartására. Alapja a szabadság nyilvántartó naptár, amihez van dolgozói online hozzáférés. HIVATALOS SZABADSÁG NAPOK SZÁMA SZABADSÁG KALKULÁTOR EXCEL TÁBLÁZAT PROGRAM. EXCEL SZAKÉRTŐ.  PROFESSZIONÁLIS EXCEL táblázat készítés, pivot tábla, dashboard, kimutatások, információs rendszerek, minden ami hasznos. Területek PÉNZÜGY és KONTROLLING és értékesítés, és KERESKEDELEM és VEZETÉS.  Excel táblázatok készítése excel üzleti szemmel. Profi táblázatok + jó partnerség + üzleti tanácsadás =  EXCELMESTER.

06 30 409 2113

info@excelmester.hu

excelmester

excelmester készítés excel táblázat készítés pivot pivot tábla készítés üzlet üzleti terv készítés oktatás excel táblázat tippek excel táblázat készítés hírek pivot tábla készítés fórum excel kalkuláció készítés keresés pivot tábla példák excel táblázat feladatok excel táblázat készítés függvények excel kimutatás készítés funkciók üzleti terv készítés pivotok pivot tábla készítés info excel táblázat készítés kapcsolat excel táblázat készítés regisztráció excel táblázat belépés kategóriák/cikkek kat-cikk táblázatok készítése  excel word google tanulmányok cikkek  cikkek pivot tábla készítés  word word táblázatok készítése új jelszó excelmester üzenet excel táblázat készítése lp0 lp0 lp1 lp1 lp2 lp2 lp3 lp3 letöltések letöltések bruttó nettó bruttó nettó szabterv1 szabadság tervező 1 szabkalk1 szabadság kalkulátor 1 üzletiterv1 üzleti terv 1 FB fb. excelmester

non id sit accumsan facilisis ut ipsum luctus