Hasznos
üzleti megoldások

A lehetőségek és a példák, az elkészült rendszerek leírásai.

Készítettünk már repülőtéri csomagszállító rendszereket telepítő cégnek, élelmiszer kereskedőknek, luxus apartman szállás kiadónak, építőipari karbantartás szolgáltatónak, autószervíznek, biztonságtechnikai cégnek, kis és nagy vállalkozásoknak. 

Kereskedelem, gyártás, szolgáltatás.

Értékestési táblázatokat, foglalás fizetés nyilvántartást, mobiltelefonos munka diszpécselést, projekt és feladat irányítást, pénzügyi likviditás tervező rendszert, üzleti tervet, és sok minden mást. Mindig mindent üzleti szemmel.

Táblázatok

ÜZLETI
MEGOLDÁSOK

Mert igazában ezek nem is egyszerű kis szakmai feladatok, hiszen egy teherautónál sem az érdekli a sofőrt, hogy milyen ötvözet a csapágy, hanem eltudja-e szállítani amit kell. Egy vezetőt sem az érdekli, hogy milyen függvények lesznek az excel táblázatban, hanem hogy mennyire segít, mennyire jól szolgálja ki azt az üzleti folyamatot.   

Ön egy üzleti problémával szembesül, mi egy üzleti megoldást nyújtunk.

Ha ez a helyzet, hogy van valami üzleti probléma, amihez kellene egy jó excel táblázat, valami igazán jó megoldás, akkor a legjobb, ha felhív minket, és elmondja, hogy mi a gond. Mi az ami már így nem mehet tovább. Üzleti tanácsadók vagyunk, megértjük  problémát, mintha mi magunk lennénk abban a helyzetben. 

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy olyan megoldást készítünk önnek, ami nagy segítség lesz, mert nagyon jól kiszolgálja az adott folyamatot. No1 szempont számunkra, hogy jól átlátható, könnyen kezelhető táblázattal-programmal dolgozzon, kiváló funkciókkal.

Azt tapasztaljuk, hogy miután látják, és örülnek, hogy végre ilyen jól megy, akkor jönnek a további igények, hogy lépjünk előre, legyen benne más és más is. Komplex dolgokat tudunk készíteni, táblázatokkal, webes, mobiltelefonos alkalmazásokkal, ahogy a célnak legjobban megfelel. 

Projektek

Tervek

Szövegek

Kalkulációk

HITEL ÉS BEFEKTETÉS

Egy kiemelt területtel az üzleti tervek készítésének ügyével részletesen is foglalkozunk egy külön oldalon. Célok, struktúra, szöveg, pénzügyi kalkuláció. Az üzleti terv felépítése, tartalma, és hogy szabad-e, érdemes-e házilag barkácsolni vagy sem. Sőt, az első kérdés, hogy kell-e egyáltalán üzleti terv? Kinek, minek? Üzleti terveket készítünk belső projekt indításhoz, bank hitelhez, kockázati tőke befektetéshez. 

Jó példák jó megoldásokra. 

Néhány ingyenesen letölthető hasznos excel táblázatot, és néhány nagyobb, elkészült üzleti rendszer leírását tettük fel ide. 

Profi EXCEL táblázat alapú üzleti megoldások, rendszerek, hatékony folyamatok készítése. Lehetőségek, REFERENCIÁK, LeRÁSOK, LETÖLTÉSEK.  PROFI EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. A cél az ön igényének megfelelő, különféle hasznos excel táblázatok, egyedi táblázat rendszerek készítése. A HATÉKONY MINDENNAPI MUNKÁHOZ EXCEL táblázat rendszerek, hogy gördülékenyek legyenek a munkafolyamatok. Operatív excel sw programok,  különleges megoldások. Írások az EXCELMESTER elkészült átadott programokról, hasznos üzleti megoldásokról. Vannak itt letölthető, ingyenes excel táblázatok és nagy rendszerek leírásai. Nagyvállalatoknak, és kis vállalkozásoknak  ALAPVETŐ MEGOLDÁSOK. PROFI segítséget adunk. KIS CÉGEKNEK ÉS NAGY CÉGEKNEK. A cél mindig az, hogy hatékonyan tudjanak dolgozni, ezt segítő excel táblázatokat készítünk önnek. EGYEDI ÜZLETI EXCEL MEGOLDÁSOK. Vezetői kimutatások, információk, automatikus rendszerek, táblázatok készítése. Üzleti szemmel.

commodo mattis elit. sit leo. quis, sed eleifend libero Donec