Hasznos példák
működő megoldások

Elkészült rendszerek leírási, lehetőségek, példák vállalkozásoknak. 

Készítettünk már excel táblázat alapú üzleti rendszereket repülőtéri csomagszállító rendszereket telepítő cégnek, élelmiszer kereskedőknek, luxus apartman szállás kiadónak, építőiparnak, karbantartás szolgáltatónak, autószervíznek, biztonságtechnikai cégnek. Hasznos megoldásokat okos kis és nagy vállalkozásoknak. 

Természetesen sok esetben az excel táblázat már nem egy szimpla, passzív, képletezett excel táblázat, hanem már egy makrózott, nagyon hatékony, könnyen kezelhető excel alapú üzleti megoldás.  

szabadság tervező

2022

okkal népszerű

Pénzügy, kereskedelem, gyártás, szolgáltatás.

Pénzügyi nyilvántartási rendszer, számlák, bizonylatok, utalások, egyenleges, likviditás. Projektek, terv és tény költségek, kalkulációk, feladatok, határidők, ajánlatok, munkák, elszámolások, és minden más. Táblázatokat és komplex megoldásokat irodai gépekre, kijáró munkatársaknak mobiltelefonokra,  webes és gmailes naptárakkal, komplex, jól kezelhető, hatékony megoldásokkal. 

Pénzügyi nyilvántartási rendszer, számlák, bizonylatok, utalások, egyenleges, likviditás. Projektek, terv és tény költségek, kalkulációk, feladatok, határidők, ajánlatok, munkák, elszámolások, és minden más. Táblázatokat és komplex megoldásokat irodai gépekre, kijáró munkatársaknak mobiltelefonokra,  webes és gmailes naptárakkal, komplex, jól kezelhető, hatékony megoldásokkal. 

Excel táblázatok, rendszerek

HATÉKONY, PROFI
ÜZLETI MEGOLDÁSOK

Amikor már nem megy a házi táblázattal …

Mert egy vállakozásnál egy idő után az eddigi módon már nem lehet tovább dolgozni, már alig lehet átlátni, és kézben tartani a dolgokat. Sok esetben nagyon sok munkával házilag összerakott táblázattal, sok táblázattal már nem lehet tovább menni, mert márnagyon elbonyolódik, már nem lehet kezelni, bővíteni, átlátni. Ilyenkor már kell a profi megoldás. Hiszen muszáj hogy rendesen láthassák a dolgokat, a számokat, a pénzügyi helyzetet, és ne csak utólag, hanem akár előre is tudják, hogy mire számíthatnak, mennyi pénz lesz a kasszában, mennyi értékesítés, bevétel, költség várható. Ez minden vállalkozás és minden vezető elemi érdeke. 

Valójában ezek már nem is egyszerű kis táblázatok, hanem profi, excel alapra épülő, de a nagyon jólkezelhető és sokat tudó, makrózott exceles rendszerek. 

Ha ilyen helyzet van, édemes felvenni velünk a kapcsolatot. 06 30 409 2113.

Üzleti tanácsadók vagyunk, közgazdászok, excel szakértők, így megértjük a problémát, és biztosan tudunk rá hatékony megoldást. 

Azt tapasztaljuk, hogy partnereink örülnek, hogy végre ilyen jól működik, végre gördülékenyen megy a munka, és előjönnek a további igények, hogy lépjünk előre, csináljunk meg más és más fontos dolgot is. Komplex rendszereket tudunk készíteni, táblázatokkal, webes, mobiltelefonos alkalmazásokkal, ahogy az a célnak legjobban megfelel. 

Projektek

Tervek

Szövegek

Kalkulációk

HITEL ÉS BEFEKTETÉS

Egy kiemelt területtel, az üzleti tervek készítésének ügyével részletesen is foglalkozunk egy külön oldalon. Struktúra, szöveg, pénzügyi kalkuláció. Az üzleti terv felépítése, tartalma, és hogy szabad-e, érdemes-e házilag barkácsolni vagy sem. Sőt, hogy kell-e egyáltalán üzleti terv? Kinek, minek? Profi üzleti terveket készítünk belső projekt indításhoz, bank hitelhez, kockázati tőke befektetéshez. 

Megvalósult példák jó megoldásokra.

Néhány ingyenesen letölthető hasznos excel táblázatot, és néhány nagyobb, elkészült üzleti rendszer leírását feltettük példának. Természetesen a példák csak példák, a tényleges igénykre mindig olyan egyedi megoldást készítünk, ahogy ott és akkor és ahogyan kell

Mindenkinek hasznára van a bruttó nettó bérkalkulátor

Mindenkinek hasznára van a bruttó nettó bérkalkulátor

A jövedelemszámítás egy igen komplex dolog, amire érdemes nagy hangsúlyt fektetni, hiszen csakis így tudhatjuk meg, hogy mit tartogat nekünk egy új munkahely vagy, hogy mit biztosít a meglévő. Sajnos megesik, hogy valakit kihasználnak azért, mert nincs tisztában az értékeivel és az aktuális szabályokkal, ezért megéri kicsit elmélyedni a részletekben.

Profi EXCEL táblázat alapú üzleti megoldások, rendszerek, hatékony folyamatok készítése. Példák. Lehetőségek, REFERENCIÁK, LeRÁSOK, LETÖLTÉSEK.  PROFI EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. A cél az ön igényének megfelelő, különféle hasznos excel táblázatok, egyedi táblázat rendszerek készítése. A HATÉKONY MINDENNAPI MUNKÁHOZ EXCEL táblázat rendszerek, hogy gördülékenyek legyenek a munkafolyamatok. Hasznos üzleti példák. Operatív excel sw programok,  különleges megoldások. Írások az EXCELMESTER elkészült átadott programokról, hasznos üzleti megoldásokról. Vannak itt letölthető, ingyenes excel táblázatok és nagy rendszerek leírásai. Dátumok, számlák, fizetési határidők, egyenlegek. Pénzügyi táblázatok, számlák, bizonylatok. Utalások, bank és pénztár kifizetések. Szabadság tervező, szolgáltatás szervező táblázatok, rendszerek. Nagyvállalatoknak, és kis vállalkozásoknak  ALAPVETŐ MEGOLDÁSOK. PROFI segítséget adunk. KIS CÉGEKNEK ÉS NAGY CÉGEKNEK. A cél mindig az, hogy hatékonyan tudjanak dolgozni, ezt segítő profi excel táblázatokat készítünk önnek. EGYEDI ÜZLETI EXCEL MEGOLDÁSOK. Vezetői kimutatások, információk, automatikus rendszerek, táblázatok készítése.