Kiadó szállás foglalás nyilvántartó hotel program excel táblázat

Egy elkészült hasznos nyilvántartó program szállás kiadóknak. Fogalalás, vendég, naptár, fizetés, pénzügy, statisztika, kimutatás.

szabadság tervező

2099

okkal népszerű

Fogalalások, vendégek, naptár, pénzügyek nyilvántartása. 

Akik a vendéglátásban lakás, apartman kiadással foglalkoznak, azok számára nagyon fontos a foglalások, vendégek, pénzügyek naprakész nyilvántartása. A foglalt és szabad időpontok naptáras áttekinthetősége, weblapos, google naptáras megjelenítése szinte elengedhetetlen, ha hatékonyan szeretné kézben tartani és átlátni az aktuális helyzetet. Nagyon sok kézi munkát lehet megspórolni a program használatával, a foglalások, fizetések gyors rögzítésével, a pénzügyek pontos nyilvántartásával.

Egy ilyen programot készítettünk ügyfelünknek, aki most már nem a rengeteg mindennapi kézi beírásokkal, az elbonyolódott pénzügyi nyilvántartásokkal és kimutatásokkal tölti az idejét, hanem a lényegre, az üzleti szempontokra tud koncentrálni

Azonnal látni a foglalásokat, vendég adatokat listában és áttekinthető naptárban, látni a pénzügyi kiegyenlítések aktuális és pontos helyzetét. Hasznos statisztikák arról, hogy milyen vendégek, mikor, honnan, milyen csatornán keresztül, mennyi időre, hány főre veszik igénybe a lakásokat, apartmanokat.  Fogalalások, fizetések, árak, bevételek, költségek teljeskörű kezelése és nyilvántartása.

Excelmester. Profi üzleti tervek, excel táblázatok, operatív, működő adatkezelési megoldások, üzleti kalkulációk készítése.

  t: 06 30 409 2113   

Hasznos megoldások pénzügynek, értékesítésnek, vezetésnek.

A szállás nyilvántartó program üzleti összefoglaló oldala itt látható. A sokból egy statisztikai részlet pedig itt. A táblázat több munkalapból áll, üzleti fő lap, foglalás, terhelés, statisztikák, kimutatások, grafikonok, naptár.

A szállás nyilvántartó rendszert az ön igényének megfelelően, úgy készítjük el, ahogyan ott kell.

Üzleti tanácsadóként a felmerülő problémákat üzleti szemmel is nézünk, mert a cél mindig a hatékony működés, a gördülékeny napi munka. A termelés, raktározás, pénzügy, értékesítés számára hasznos megoldásokat készítünk, olyan vezetői kimuttásokat, amelyek alapján megalapozott döntéseket lehet hozni. 

Kiadó szállás, lakás, apartman, hotel foglalás nyilvántartó excel táblázat program szöveg tömb. Professzionális EXCEL táblázatok készítése, Szabadság tervező, szabadság nyilvántartó, szabadság kalkulátor excel táblázat program. VEZETŐI információs rendszerek.  EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. Üzleti tanácsadás üzleti szemmel. Bruttó nettó bérkalkulátor az szja, a jövedelem kiszámítására. A legtöbb helyen szükséges a szabadság nyilvántartás, a szabadság kalkulátor, a bruttó nettó bérkalkulátor, a nettó jövedelem és az szja adó számítás. EXCEL és GOOGLE és WORD. Hatékony cég működés egyenlő profi  excel táblázat készítés. TÉMÁK. Lakás foglalás nyilvántartási program.  Időpontok és vendégek, létszámok, vendég éjszakák. Foglalások, időpontok követése. Fogyasztás, költségek, takarítások, bevételek, fizetések nyilvántartása egyszerű, jól kezelhető naptár funkcióval. EXCELMESTER A TÁBLÁZAT  SZAKÉRTŐ.  PROFESSZIONÁLIS EXCEL táblázat készítés, kimutatások, információs rendszerek.