Egy jól használható, általános szabadság tervező nyilvántartó excel táblázat program. Ingyenes, szabadon letölthető és felhasználható.

Szabadságok tervezése nyilvántartása 2019. 

Egy cégnél, ha akár csak néhány munkatárs van, vagy akár sokan vannak, mindenképpen célszerű valamilyen elektronikus nyilvántartást használni. olyant, amihet minden érintett online hozzátud férni, a tervezett szabadságait be tudja jegyezni. A jogosultság megoldása cégről cégre változik, hogy ki mit láthat, kinek mihez van lehetősége. Megnézni, előjegyezni, engedélyezni.

Sokszor egy nagyobb cég esetén több funkcióra van igény, de az esetek többségében nem kell elbonyolítani. A  dolgozók láthatják a saját naptárukat, bejegyezhetik a szabadság igényüket, és a csoport vezetője, aki látja az egész csoport naptárát egyben, ő pedig engedélyezheti ezeket a szabadságokat. Úgy hangolja össze az igényeket és a lehetőségeket, hogy a munkatársak kivehessék jogos és megérdemelt pihenésüket, és a cég munkájában se keletkezzen komolyabb probléma. 

A “Szabadság nyilvántartó excel táblázat 1” több munkalapot tartalmaz, ebből a fő lap képe kattintásra kinagyítható, van munkalap amit a munkatársak kezelnek, és van amit az, aki adminisztrálja, felviszi az adatokat, évet, neveket, az éves szabadság napok számát, beállítja a jogosultságokat. A rendszer a csúszásokat is kezeli. A táblázat kezelésében a szabadság napok különböző státuszban lehetnek,  kérvényezhetők, engedélyezhetők, letilthatók. 

 

Ingyenesen letölthető itt, akár használható is, kérésre pedig a hozzáfárás-jogosultság programot is beillesztjük, és ha szükséges, az adott igényeknek megfelelően testre szabjuk . (xlsm fájl, zip tömörítve)

Szabadság nyilvántartó táblázat kisebb és nagyobb cégeknek, vállalkozásoknak, intézményeknek. Profi excel táblázatok, operatív, működő adatkezelési megoldások, üzleti kalkulációk készítése.  t: 06 30 409 2113    Táblázatok pénzügynek, értékesítésnek, vezetésnek.

KÉSZÍTÉS

.
.
.
.
.

CIKKEK

tippek és trükkök
tanácsok,
javaslatok,
praktikus
megoldások

Üzleti tanácsadóként mindig minden feladatot üzleti szemmel nézünk, mert a cél mindig a hatékony működés, a gördülékeny napi munka. A hatékony belső működési folyamatok érdekében nagyon hasznos dolgokat tudunk nyújtani. A termelés, a raktározás, a értékesítés, számára sokat mondó kimutatásokat, fontos kontrolling és pénzügyi jelentéseket, és olyan vezetői információkat, amelyek alapján megfontolt, megalapozott döntéseket lehet hozni. 

Szabadság nyilvántartó excel táblázat 1 v1NOJ

A szabadság nyilvántartó táblázatot kérésre a helyi igényeknek megfelelően testre szabjuk, és ellátjuk a szükséges jogosultságokkal.

XYZ – szabadság tervező nyilvántartó 1 v1NOJ 20190115.xlsm   zip tömörítve

design szöveg tömb. Professzionális EXCEL táblázat készítés, GOOGLE táblázat készítés, WORD táblázat készítés. PIVOT táblák, VEZETŐI információs rendszerek.  EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. Üzleti tanácsadás üzleti szemmel. Szinte minden cégnél szükséges dolog különféle pénzügyi, értékesítési, vezetői táblázatok készítése, kezelése. Plusz lehet még a power PIVOT TÁBLA, és nagyon extra dolog a VEZETŐI KIMUTATÁS DASHBOARD. Fontos az EXCEL táblázatok készítése a hatékony napi folyamatokhoz, praktikusak az automatikus táblázat  megoldások, az operatív megoldások, a szabadság tervező nyilvántartások, az üzleti tervek, kalkulációk, a kontrolling kimutatások. EXCEL és GOOGLE és WORD. Először egy megbeszélés, vagy akár KONZULTÁCIÓ, utána pedig profi  excel táblázat készítés, a különféle hasznos táblázat megoldások elkészítése. EXCELMESTER A TÁBLÁZAT  SZAKÉRTŐ.  A cél, hogy informatívak, áttelinthetőek legyenek a napi jelentések, értékesítési kimutatások. PROFESSZIONÁLIS EXCEL táblázat készítés, pivot tábla, dashboard, kimutatások, információs rendszerek, minden ami hasznos. Területek: PÉNZÜGY és KONTROLLING és értékesítés, és KERESKEDELEM.  Excel táblázatok készítése és üzleti siker, excel üzleti szemmel. Profi táblázatok + jó partnerség + üzleti tanácsadás =  EXCELMESTER.

excelmester készítés excel táblázat készítés pivot pivot tábla készítés üzlet üzleti terv készítés oktatás excel táblázat tippek excel táblázat készítés hírek pivot tábla készítés fórum excel kalkuláció készítés keresés pivot tábla példák excel táblázat feladatok excel táblázat készítés függvények excel kimutatás készítés funkciók üzleti terv készítés pivotok pivot tábla készítés info excel táblázat készítés kapcsolat excel táblázat készítés regisztráció excel táblázat belépés kategóriák/cikkek kat-cikk táblázatok készítése  excel word google tanulmányok cikkek  cikkek pivot tábla készítés  word word táblázatok készítése új jelszó excelmester üzenet excel táblázat készítése lp0 lp0 lp1 lp1 lp2 lp2 lp3 lp3 szabterv1 szabadság tervező 1 FB fb G+ G+ ü s&d

leo. justo Donec Donec ante. vulputate, adipiscing