Szabadság tervező nyilvántartó excel táblázat

Egy nagyon jól használható, és egyszerűen kezelhető szabadság tervező nyilvántartó excel táblázat naptár program.

Ingyenes, szabadon letölthető és felhasználható.

szabadság tervező

2099

okkal népszerű

Szabadságok tervezése nyilvántartása, naptár

Egy munkahelyen, ha nem akarnak a szabadságos tömbökkel bajlódni, akkor mindenképpen érdemes valamilyen elektronikus szabadság nyilvántartást használni. Fontos, mert így jól átlátható, tervezhető, ütemezhető, hogy ki, mikor tud szabira menni, hogy fennakadás nélkül menjen a munka. Minden érintett a szabadság tervező naptárhoz hozzá tud férni, az igényeket be tudja jegyezni, és csoportonként is, és egyben is lehet látni. Az igények lehetnek eltérőek, hogy kinek mihez van lehetősége, ki mit tud látni,  előjegyezni, engedélyezni, ezért …

… néhány fő felett célszerűen fontos lehet a szabadság naptárhoz egy jogosultsági, engedélyezési funkció, többnyire úgy, hogy a  dolgozók a saját naptárukat láthassák, ott bejegyezhetik a szabadság igényüket, és a csoport vezetője, aki nézheti az egész csoport naptárát egyben, engedélyezheti ezeket a szabadságokat. Úgy hangolja össze az igényeket és a lehetőségeket, hogy a munkatársak kivehessék jogos pihenésüket, és a cég működése is zökkenőmentes legyen. 

A Szabadság nyilvántartó naptár excel táblázat excel táblázat program fő lapjának a képe kattintásra itt kinagyítható, a táblázat több munkalapból áll, van amit a munkatársak kezelnek, és van amit az, aki adminisztrálja, felviszi az adatokat, évet, neveket, az éves szabadság napok számát, beállítja a jogosultságokat. A szabadság naptár a csúszásokat is kezeli, és a betegszabadság napok is rögzíthetők. A naptár táblázatban a szabadság napok különböző státuszban lehetnek,  kérvényezhetők, engedélyezhetők, letilthatók. Jól átlátható, és bárki által nagyon egyszerűen kezelhető ! 

Ingyenes és letölthető, (makrózott excel .xlsm fájl), egyből használható, kérésre pedig az önöknél szükséges hozzáfárás-jogosultság programot is elkészítjük hozzá. Hasznos kis szabadság tervező naptár, szabadság nyilvántartó naptár táblázat program, kisebb-nagyobb vállalkozásoknak, és intézményeknek is.

Szintén hasznos lehet még egy vállalkozás számára a szabadság kalkulátor, hiszen tudni kell kinek mennyi szabadság jár, és a napi munkához, annak adminisztrálásához,  pedig kellhet egy másik excel táblázat, egy munkaidő nyilvántartó elektronikus jelenléti ív. Ezek a funkciók is nagyon jól kezelhetők, és ingyenesen használhatók, letölthetők ITT.  Excelmester. Profi üzleti tervek, excel táblázatok, operatív, működő adatkezelési megoldások, üzleti kalkulációk készítése.  t: 06 30 409 2113    Hasznos megoldások pénzügynek, értékesítésnek, vezetésnek.

Üzleti tanácsadóként a felmerülő problémákat üzleti szemmel is nézünk, mert a cél mindig a hatékony működés, a gördülékeny napi munka. A termelés, raktározás, pénzügy, értékesítés számára profi megoldásokat készítünk, kimutásokat, amelyek alapján a folyamatokat lehet látni, irányítani, kézben tartani. Excelmester. Ingyenes, letölthető szabadság naptár, profi üzleti tervek, excel táblázatok, operatív, működő adatkezelési megoldások, üzleti kalkulációk készítése.  t: 06 30 409 2113    Hasznos megoldások vállalkozásoknak, pénzügynek, értékesítésnek, vezetésnek.

 Szabadság nyilvántartó excel táblázat

A szabadság nyilvántartó táblázatot kérésre a helyi igényeknek megfelelően testre szabjuk, és ellátjuk a szükséges jogosultságokkal.

Szabadság-tervező-alapverzió-EXCELMESTER.xlsm   makrós excel fájl

LETÖLTÉS

Szabadság tervező, szabadság nyilvántartó naptár excel táblázat program. VEZETŐI információs rendszerek. Szabadság nyilvántartás a dologzóknak. EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. Üzleti tanácsadás komplex. Praktikusak a hasznos üzleti excel táblázat készítési megoldások, a szabadság tervező naptár, a táblázat nyilvántartások, az üzleti tervek, kalkulációk, a kontrolling kimutatások.  A legtöbb helyen szükséges a szabadság nyilvántartás, hogy a munkatársak szabadságát ütemezni lehessen. Szabadság igénylés, szabadság engedélyezés, szabadság naptár funkciók. Ezt segíti az itt ingyenesen letölthető és használható szabadság tervező nyilvántartó excel táblázat program. Okkal népszerű ! Nagyon jól kezelhető ! EXCEL és GOOGLE és WORD. profi  excel táblázat készítés, hasznos üzleti megoldások a napi munkához. Szabadság tervező naptár excel táblázat program a szabadságok nyilvántartására. Alapja a szabadság nyilvántartó naptár, amihez van dolgozói online hozzáférés. Szabadság engedélyezési jogosultságok a vezetők részére. EXCELMESTER A TÁBLÁZAT  SZAKÉRTŐ.  PROFESSZIONÁLIS EXCEL táblázat készítés, információs rendszerek, minden ami hasznos. Bruttó nettó bér kalkulátor a jövedelem számításhoz, szabadság tervezés, nyilvántartás a napi munkához. . EXCELMESTER.