Egy jól használható szabadság tervező nyilvántartó excel táblázat naptár program. Ingyenes, szabadon letölthető és felhasználható.

Szabadságok tervezése nyilvántartása 2019. 

Egy munkahelyen, ha már néhány dolgozó van, akkor mindenképpen célszerű valamilyen elektronikus szabadság nyilvántartást használni. Fontos, mert így jól átlátható, tervezhető, ütemezhető, hogy ki, mikor tud szabira menni, hogy fennakadás nélkül menjen a munka. Minden érintett a naptárhoz hozzá tud férni, az igényeket be tudja jegyezni, és csoportonként is, és egyben is lehet látni. A jogosultság megoldások cégről cégre változnak, hogy kinek mihez van lehetősége, ki tud megnézni, előjegyezni, engedélyezni.

Sokszor egy nagyobb cég esetében összetettebb engedélyezési funkciókra van szükség, de az esetek többségében nem kell elbonyolítani. A  dolgozók láthatják a saját naptárukat, bejegyezhetik a szabadság igényüket, és a csoport vezetője, aki nézheti az egész csoport naptárát egyben, engedélyezheti ezeket a szabadságokat. Úgy hangolja össze az igényeket és a lehetőségeket, hogy a munkatársak kivehessék jogos és megérdemelt pihenésüket, és a cég működése is zökkenőmentes legyen. 

A “Szabadság nyilvántartó excel táblázat 1” excel táblázat program fő lapjának a képe kattintásra itt kinagyítható, a táblázat több munkalapból áll, van amit a munkatársak kezelnek, és van amit az, aki adminisztrálja, felviszi az adatokat, évet, neveket, az éves szabadság napok számát, beállítja a jogosultságokat. A rendszer a csúszásokat is kezeli, és a betegszabadság napok is rögzíthetők. A naptár táblázatban a szabadság napok különböző státuszban lehetnek,  kérvényezhetők, engedélyezhetők, letilthatók. Jól átlátható, egyszerűen kezelhető. 

Ingyenes és letölthető itt, (makrózott excel .xlsm fájl), egyből használható is, kérésre pedig az önöknél  szükséges hozzáfárás-jogosultság programot is beillesztjük, és az adott igényeknek megfelelően testre szabjuk. Szabadság nyilvántartó táblázat kisebb-nagyobb cégeknek, vállalkozásoknak, intézményeknek.

Excelmester. Profi üzleti tervek, excel táblázatok, operatív, működő adatkezelési megoldások, üzleti kalkulációk készítése.  t: 06 30 409 2113    Hasznos megoldások pénzügynek, értékesítésnek, vezetésnek.

Üzleti tanácsadóként a felmerülő problémákat üzleti szemmel is nézünk, mert a cél mindig a hatékony működés, a gördülékeny napi munka. A termelés, raktározás, pénzügy, értékesítés számára hasznos megoldásokat készítünk, olyan vezetői kimuttásokat, amelyek alapján megalapozott döntéseket lehet hozni. 

Szabadság nyilvántartó excel táblázat 1

A szabadság nyilvántartó táblázatot kérésre a helyi igényeknek megfelelően testre szabjuk, és ellátjuk a szükséges jogosultságokkal.

XYZ-szabadság-tervező-nyilvántartó-1-v2NOJ-20190220.xlsm   makrós excel fájl

LETÖLTÉS

design szöveg tömb. Professzionális EXCEL táblázat készítés, GOOGLE táblázat készítés, WORD táblázat készítés. Szabadság tervező, szabadság nyilvántartó excel táblázat program. PIVOT táblák, VEZETŐI információs rendszerek.  EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. Üzleti tanácsadás üzleti szemmel. Plusz lehet még a nagyon extra VEZETŐI KIMUTATÁS DASHBOARD. Fontos az EXCEL táblázatok készítése a hatékony napi folyamatokhoz, praktikusak az automatikus táblázat  megoldások, a szabadság tervező táblázat nyilvántartások, az üzleti tervek, kalkulációk, a kontrolling kimutatások. A legtöbb helyen szükséges a szabadság nyilvántartás, hogy a munkatársak szabadságát ütemezni lehessen. Szabadság igénylés, szanadság engedélyezés, szabadság naptár funkciók. EXCEL és GOOGLE és WORD. Először egy megbeszélés, vagy akár KONZULTÁCIÓ, utána pedig profi  excel táblázat készítés, a különféle hasznos táblázat megoldások elkészítése. Szabadság tervező excel táblázat program a szabadságok nyilvántartására. Alapja a szabadság nyilvántartó naptár, amihez van dolgozói online hozzáférés. Szabadság engedélyezési jogosultságok a vezetők részére. EXCELMESTER A TÁBLÁZAT  SZAKÉRTŐ.  PROFESSZIONÁLIS EXCEL táblázat készítés, pivot tábla, dashboard, kimutatások, információs rendszerek, minden ami hasznos. Területek: PÉNZÜGY és KONTROLLING és értékesítés, és KERESKEDELEM.  Excel táblázatok készítése és üzleti siker, excel üzleti szemmel. Profi táblázatok + jó partnerség + üzleti tanácsadás =  EXCELMESTER.

06 30 409 2113

info@excelmester.hu

excelmester

excelmester készítés excel táblázat készítés pivot pivot tábla készítés üzlet üzleti terv készítés oktatás excel táblázat tippek excel táblázat készítés hírek pivot tábla készítés fórum excel kalkuláció készítés keresés pivot tábla példák excel táblázat feladatok excel táblázat készítés függvények excel kimutatás készítés funkciók üzleti terv készítés pivotok pivot tábla készítés info excel táblázat készítés kapcsolat excel táblázat készítés regisztráció excel táblázat belépés kategóriák/cikkek kat-cikk táblázatok készítése  excel word google tanulmányok cikkek  cikkek pivot tábla készítés  word word táblázatok készítése új jelszó excelmester üzenet excel táblázat készítése lp0 lp0 lp1 lp1 lp2 lp2 lp3 lp3 letöltések letöltések bruttó nettó bruttó nettó szabterv1 szabadság tervező 1 szabkalk1 szabadság kalkulátor 1 üzletiterv1 üzleti terv 1 FB fb. excelmester

Curabitur leo venenatis, libero. facilisis libero pulvinar ultricies quis, accumsan id