Profi excel táblázat
készítés

A táblázat készítés fontos szempontjai. Vállalkozásoknak.

szabadság tervező

2021

okkal népszerű

A táblázat az mindig egy feladat. Néha egyszerű, de sokszor bonyolult, és kellemetlen feladat. És a lényeg soha nem a képletekben és függvényekben van, hanem a lényeg az üzleti folyamat, hogy az hatékony és  jól kezelhető legyen. 

Nem posztolunk, dolgozunk.

Lehet a cél egy kimutatás, az értékesítés, vagy a cégvezetés számára, egy praktikus kiegészítés a meglévő rendszerek mellett, ami egy nagyon hasznos, az Ön igényének megfelelően elkészített egyedi megoldás. 

Mint egy táblázat probléma.

Tudunk rá
megoldást

5 ponttal kell összekötni a 9 pontot

Professzionális excel táblázatokat, a munkát segítő üzleti táblázatokat készítünk fejlődő vállalkozásoknak. A gondok helyett az eredmény, hogy végre  mindenki azzal tud foglalkozni ami az igazi munkája

A számokból adatok lesznek, az adatokból információk, az információkból pedig döntések ... 

... és nem mindegy, hogy milyenek ... 

A cél az, hogy gördülékenyen menjenek a napi dolgok, legyenek adatok, kimutatások, fontos információk a megfelelő intézkedésekhez. 

Egy vállalat, vállalkozás, legyen kicsi vagy nagy, az biztos, hogy adatokkal és problémákkal találkozik, a beszerzéstől, raktározástól, logisztikától kezdve a pénzügy, az értékesítés, a vezetés munkájáig. Ezeket a területeket nagyon jól lehet támogatni egyedi excel táblázat alapú megoldásokkal, amelyeket úgy csinálunk meg, hogy pont úgy működjenek, ahogyan önöknél kell. Profi, rugalmas, hatékony megoldások a cégnél. Nincs betanulás, telepítés, kínlódás.

 

Természetesen az excel táblázat alapú rendszereknek is megvan a maguk helye, ahol érdemes ezeket használni. Nyilván nem érdemes egy többszáz fős gyártó cég irányítását táblázatokkal megoldani, ugyanakkor még egy SAP mellett is szükség van rá, mert nem lehet mindent abban kifejleszteni, sem pénzben, sem időben nem éri meg. Az excel egy gyors, praktikus, rugalmas lehetőség, hogy akkor, ott, olyan megoldásokkal dolgozhasson, amilyenekre csak szüksége van.

PROFI EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS

Gyors, rugalmas, hatékony rendszerek lehetősége.

Bizonyára az Ön munkája nem az excel táblázatok készítéséről szól, hanem pénzügyről, értékesítésről, vezetésről, és más feladatokról. A táblázat csak egy eszköz a kezében, hogy ezeket el tudja végezni. Sokan jól bánnak a táblázatokkal, értenek a kezelésükhöz, de egy idő után már már nem tudják tovább vinni a dolgokat, mert már komolyabb a probléma a napi kis táblázatoknál. Nincs ezzel semmi baj, teljesen érthető is, és ilyenkor már nem érdemes tovább kínlódni, mert csak az idő megy vele, és az eredmény nem olyan lesz, mint amilyennek kellene. 

A pékek kenyeret sütnek, a gyártók gyártanak, a kereskedők kereskednek, mi excel táblázatokat készítünk. Érdemes ezeket összekeverni ? 

EZ ÍGY NEM TÚL HATÉKONY

És nem is az ő dolga.

Ha nem ezt szeretné: 
telefon: 06 30 409 2113   

PROFI MEGOLDÁSOK

Gördülékeny napi munka.

Ha inkább így legyen: 
telefon: 06 30 409 2113   

Azt mondják az  ügyfeleink, hogy az átadott rendszereinkkel nagyon jelentős időt és költséget spórolnak meg, sokkal jobban átlátni az ügyeket, pontosan tudják, hogy mi a helyzet. Az értékesítésben, a pénzügyekben, az egész cégben.

Hol hasznosak az excelmester üzleti megoldások?

Szinte mindenhol. Mindenféle cégprofilban, gyártásban, építőiparban, szolgáltatásban, kereskedelemben. Beszerzésben, raktározásban értékesítésben, vezetői anyagokban.

Segítségképpen készíttetünk néhány itt ingyenesen letölthető, praktikus kis táblázatokat, szabadság tervezőt, szabadság kalkulátort, bruttó nettó bér kalkulátort.

Amiben a legjobbak vagyunk, az az, hogy üzleti, vezetői szemmel nézve készítünk nagyon hasznos, egyedi üzleti rendszereket kis és nagy vállalkozásoknak

Nem varázslat

De vicces

Ha számítanak a jó információk a jó döntésekhez, akkor minden számít. Még az is számít, hogy a jelentések, kimutatások hogyan néznek ki, hiszen senki nem átláthatatlan adathalmazokat szeretne böngészni, hanem jól átlátható, sokat mondó, informatív anyagokat. Minden számít.

▼ láható a különbség. nem csak a szépség ▼

Hasznos üzleti megoldásokról ezen az oldalon olvashat.

Az excel táblázatok függvényeiről kicsit részletesebben pedig itt.

EGY CIKK A TÁBLÁZATKEZELÉS ALAPJAIRÓL

direkt link: A táblázat készítés alapjai - Pallay Ferenc pdf

"... A táblázatkezelő program feladata táblázatosan elrendezett adatok hatékony és látványos kezelése. Általában költségvetések, előrejelzések elkészítésére, egyéb pénzügyi és matematikai feladatok megoldására alkalmazzák. A táblázatkezelők rendszerint rendelkeznek adatbázis-kezelő funkciókkal és diagramok is létrehozhatók velük. Ezek a programok az adatértékeket cellákba rendezve tartalmazzák, a cellák tartalma közötti kapcsolatokat pedig megfelelő képletekkel fejezik ki. ..."

Professzionális EXCEL táblázatok készítése minden üzleti területre. Operatív rendszerek, kimutatások, VEZETŐI információs, DÖNTÉSTÁMOGATÓ rendszerek.  Minig Üzleti Szemmel. EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. Hasznos a napi munkához, hogy megfelelő táblázatokat használjunk. Extra a vezetői KIMUTATÁS DASHBOARD. cél, hogy a napi folyamatok hatékonyak legyenek, és ehhez elengedhetetlenek a profi excel táblázat készítési  megoldások. Látványos dolog a POWER PIVOT. Megbeszélés, KONZULTÁCIÓ, utána a szükséges  excel táblázatok, a különféle megoldások elkészítése. SZAKÉRTŐ.  Legyenek jó napi jelentések, mindenféle kimutatások. EXTRA HASZNOS MEGOLDÁSOK, profi táblázat készítés, kimutatások, információs rendszerek.  PÉNZÜGY és KONTROLLING és sales  és értékesítés, és KERESKEDELEM. Excel üzleti szemmel és jó partnerség.  EXCELMESTER.

libero. Lorem et, neque. diam suscipit nec vulputate, Praesent quis, ipsum ut