Profi excel táblázat
készítés

A készítés szempontjai, módszerek, alkalmazási területek.

Üzleti szemmel nézzük a feladatokat, és ott nem a blabla számít, hanem csak a konkrét, jól működő, hasznos eredmény. Ha táblázat problémája adódott, ha jó lenne kialakítani valamilyen rendszert, amivel jól lehet kezelni a belső folyamatokat, akkor érdemes megkeresnie minket. 

Nem posztolunk, dolgozunk.

Lehet egy kimutatás, a gyártás, az értékesítés, vagy a cégvezetés számára, egy praktikus kiegészítés a nagy vállalatirányítási rendszerek mellett, vagy egy nagyon jó, az Ön igényének megfelelően elkészített egyedi üzleti megoldás.

5 pont létrehozásával kell összekötni a 9 pontot.

Mint egy táblázat probléma.

Tudunk rá
megoldást

Professzionális excel táblázatokat, egyedi rendszereket készítünk, mindig vezetői szemmel nézve a problémákat. A káosz helyett az eredmény, hogy jobban mennek a dolgok, mert mindenki azzal tud foglalkozni ami az igazi munkája

A számokból adatok lesznek, az adatokból információk, az információkból pedig döntések ... 

... és nem mindegy, hogy milyenek ... 

A cél az, hogy gördülékenyen menjenek a feladatok, legyenek adatok, jelentések, kimutatások, tájékozott vezetők, fontos információk a megfelelő intézkedésekhez. 

Egy vállalat, vállalkozás, legyen kics vagy nagy, a mindennapi munkájában sokféle területen dolgozik adatokkal, a beszerzéstől, raktározástól, logisztikától kezdve a gyártás, értékesítés, a vezetés munkájáig. Ezeket nagyon jól lehet támogatni egyedi excel táblázat alapú megoldásokkal, amelyeket úgy csinálunk meg, hogy pont úgy működnek, ahogyan kell.

 

Az excel táblázat alapú rendszereknek is megvan a maguk helye, ahol érdemes használni. Nyilván nem érdemes egy többszáz fős gyártó cég vállalatirányítását táblázatokkal megoldani, ugyanakkor még egy SAP mellett is sok-sok jogosultsága van, hiszen nem lehet mindent abban kifejleszteti, mert sem pénzben, sem időben nem éri meg. Az excel egy gyors, praktikus, rugalmas lehetőség, hogy akkor, ott, olyan megoldásokkal dolgozhasson, amilyenekre csak szüksége van.

PROFI EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS

Gyors, rugalmas, hatékony rendszerek lehetősége.

Bizonyára az Ön munkája nem az excel táblázatok készítéséről szól, hanem pénzügyről, értékesítésről, vezetésről, és más feladatokról. A táblázat csak egy eszköz a kezében, hogy ezeket el tudja végezni. Sokan jól bánnak a táblázatokkal, értenek a kezelésükhöz, de sokszor előfordul, hogy már nem tudják tovább vinni a dolgot, mert már komolyabb a probléma a napi kis táblázatoknál. Nincs ezzel semmi baj, teljesen érthető is, és ilyenkor tényleg nem érdemes kínlódni, mert csak az idő megy vele, és az eredmény nem olyan lesz, mint amilyennek kellene. 

A pékek kenyeret sütnek, a gyártók gyártanak, a kereskedők kereskednek, mi excel táblázatokat készítünk. Érdemes ezeket összekeverni ? 

EZ ÍGY NEM TÚL HATÉKONY

És nem is az ő dolga.

Ha nem ezt szeretné: 
telefon: 06 30 409 2113   

PROFI MEGOLDÁSOK

Gördülékeny napi munka.

Ha inkább így legyen: 
telefon: 06 30 409 2113   

Azt mondják az  ügyfeleink, hogy az átadott rendszereinkkel nagyon jelentős időt és költséget spórolnak meg, sokkal jobban átlátni az ügyeket, pontosan tudják, hogy mi a helyzet. Az értékesítésben, a pénzügyekben, az egész cégben.

Hol hasznosak az excelmester üzleti megoldások?

Szinte mindenhol. Mindenféle cégprofilban, gyártásban, építőiparban, szolgáltatásban, kereskedelemben. Beszerzésben, raktározásban értékesítésben, vezetői anyagokban.

Segítségképpen készíttetünk itt ingyenesen letölthető, praktikus kis táblázatokat, szabadság tervezőt, szabadság kalkulátort, bruttó nettó bér kalkulátort.

Amiben a legjobbak vagyunk, az az, hogy üzleti, vezetői szemmel nézve készítünk nagyon hasznos, egyedi üzleti rendszereket kis és nagy vállalkozásoknak

Az adatok akkor és ott lesznek, és úgy, ahogyan a munkához kellenek.  A munkatársak hatékonyan végezhetik a napi teendőket, a vezetők pedig képben lesznek, a megfelelő döntésekhez. Naprakész, valós információk pénzügyekről, költségekről, eredményekről, az egész cég fontos dolgairól.

Nem varázslat

De vicces

Ha számítanak a jó információk a jó döntésekhez, akkor minden számít. Számít, hogy mikor milyen adatokat kapunk, számít, hogy hogyan tudjuk elérni, számít, hogy mennyire átláthatók, kiértékelhetők a kimutatások. Még az is számít, hogy hogyan néznek ki, hiszen senki nem átláthatatlan adathalmazokat szeretne böngészni, hanem jól átlátható, sokat mondó, informatív anyagokat. Minden számít.

▼ láható a különbség. nem csak a szépség ▼

Hasznos üzleti megoldásokról ezen az oldalon olvashat.

Az excel táblázatok függvényeiről kicsit részletesebben pedig itt.

EGY CIKK A TÁBLÁZATKEZELÉS ALAPJAIRÓL

direkt link: A táblázat készítés alapjai - Pallay Ferenc pdf

"... A táblázatkezelő program feladata táblázatosan elrendezett adatok hatékony és látványos kezelése. Általában költségvetések, előrejelzések elkészítésére, egyéb pénzügyi és matematikai feladatok megoldására alkalmazzák. A táblázatkezelők rendszerint rendelkeznek adatbázis-kezelő funkciókkal és diagramok is létrehozhatók velük. Ezek a programok az adatértékeket cellákba rendezve tartalmazzák, a cellák tartalma közötti kapcsolatokat pedig megfelelő képletekkel fejezik ki. ..."

Professzionális EXCEL táblázatok készítése minden üzleti területre. Operatív rendszerek, kimutatások, VEZETŐI információs, DÖNTÉSTÁMOGATÓ rendszerek.  Minig Üzleti Szemmel. EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. Hasznos a napi munkához, hogy megfelelő táblázatokat használjunk. Extra a vezetői KIMUTATÁS DASHBOARD. cél, hogy a napi folyamatok hatékonyak legyenek, és ehhez elengedhetetlenek a profi excel táblázat készítési  megoldások. Látványos dolog a POWER PIVOT. Megbeszélés, KONZULTÁCIÓ, utána a szükséges  excel táblázatok, a különféle megoldások elkészítése. SZAKÉRTŐ.  Legyenek jó napi jelentések, mindenféle kimutatások. EXTRA HASZNOS MEGOLDÁSOK, profi táblázat készítés, kimutatások, információs rendszerek.  PÉNZÜGY és KONTROLLING és sales  és értékesítés, és KERESKEDELEM. Excel üzleti szemmel és jó partnerség.  EXCELMESTER.

Lorem in pulvinar leo. ipsum fringilla