PROFI EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS

Hatékony napi folyamatok, fontos információk, jó vezetői döntések.

▼ egy  jól használható értékesítési kimutatás ▼

Nem posztolunk, dolgozunk.

Professzionális excel táblázatokat és megoldásokat készítünk, mindig üzleti szemmel is nézve a problémákat. Az eredmény, hogy hatékonyak lesznek a napi munkafolyamatok, és mindenki azzal tud foglalkozni ami az igazi munkája. Működő rendszereket, hasznos információkat, pénzügyi, értékesítési, vezetői  kimutatásokat készítünk. Jó döntésekhez jó alapokat. 

üzleti terv

Hitel, befektetési anyagok, üzleti terv, p&l, cash-flow, kalkulációk, dokumentációk.

értékesítés

Forgalom, termékek, üzletkötők, trendek, adatok, elemzések, jelentések.

vezetés

Hatékony munkafolyamatok, vezetői kimutatások, információk, döntések.

A cél az, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, legyenek adatok, jelentések, kimutatások, tájékozottak legyenek a vezetők. Szakmai és üzleti tapasztalatainkkal olyan excel táblázat megoldásokat készítünk, amelyek fontos információkat adnak a megfelelő intézkedésekhez. 

A barkácsolás az üzleti életben nem túl eredményes.

A jó megoldások hoznak jó eredményeket.

A pékek kenyeret sütnek, a gyártók gyártanak, a kereskedők kereskednek. Érdemes ezeket a dolgokat összekeverni ? Nem. Akkor megy jól egy cég, ha mindenki azt teszi, amihez a legjobban ért. Mi profi excel táblázatokat készítünk. Nagyon sok mindent meg tudunk oldani. 

Mindenki Tudja, Hogy Az Eredményes Munkához Jó Eszközökre Van Szükség

A legtöbb egyszerű napi kis táblázathoz elegendő a felhasználói tudás, de azért sok esetben mégsem, és igazában nem is lehet ezt elvárni. Nem, mert a feladat már összetettebb, sok adat, bonyolult összefüggések, ezért ilyenkor már érdemes egy külsős szakembert hívni. Jobb úgy, hogy ne csak kínlódás legyen, ne a munkatársak ideje menjen vele, és olyan legyen a végeredmény, amilyennek lennie kell.

Csak az idő megy. Érdemes vele tovább küzdeni ?

Ha szeretne nem az excel táblákkal, hanem inkább az igazi munkájával foglalkozni, akkor érdemes hozzánk fordulni. Jól működő, hasznos dolgokat, professzionális excel táblázatokat, kalkulációkat, üzleti terveket készítünk, mindent, amire szükség van egy cégnél, pénzügynek, értékesítésnek, vezetésnek. Hívjon bátran, segítünk. Telefon:   06 30 409 2113

HOGY JÓL MENJENEK A DOLGOK

Profi táblázatok a hatékony munkához.

Bizonyára az Ön munkája nem az excel táblázatok készítéséről szól, hanem pénzügyről, értékesítésről, kontrollingról, és más feladatokról. A táblázat csak egy eszköz a kezében, hogy a feladatokat jól  tudja elvégezni. 

 

Azt mondják az  ügyfeleink, hogy a professzionális excel táblázat megoldásainkkal nagyon jelentős költséget, időt, munkát spórolnak meg, mert sokkal gördülékenyebben mennek a folyamatok.

Ebben tudunk segíteni. 
telefon: 06 30 409 2113   

Úgy gondoljuk, hogy a lényeg valóban mindig a jól működő üzleti folyamat, amihez a jól elkészített, profi excel táblázatok elengedhetetlen eszközök, és nem csupán képletek és számok, hanem valódi probléma megoldások, a döntéseket segítő, fontos támogatások. 

Excelmester. Excel Üzleti Szemmel.

Minden számít. Az idő, a pénz, az eredmény.

Ha számít a megfelelő információ a jó döntésekhez, akkor minden számít. Számít, hogy az adatokat milyen bontásban látjuk, hogy a kimutatás mennyire áttekinthető. Még az is, hogy milyen a kinézete, hiszen senki nem puszta adathalmazokat szeretne látni, hanem jól átlátható, kiértékelhető, a lényeget mutató anyagokra van szüksége. Ezt nyújtjuk Önnek.

▼ láható a különbség. nem csak a szépség ▼

direkt link: A táblázat készítés alapjai – Pallay Ferenc pdf

“… A táblázatkezelő program feladata táblázatosan elrendezett adatok hatékony és látványos kezelése. Általában költségvetések, előrejelzések elkészítésére, egyéb pénzügyi és matematikai feladatok megoldására alkalmazzák. A táblázatkezelők rendszerint rendelkeznek adatbázis-kezelő funkciókkal és diagramok is létrehozhatók velük. Ezek a programok az adatértékeket cellákba rendezve tartalmazzák, a cellák tartalma közötti kapcsolatokat pedig megfelelő képletekkel fejezik ki. …”

design szöveg tömb. Professzionális EXCEL táblázat készítés, PIVOT táblák, VEZETŐI információs, DÖNTÉSTÁMOGATÓ rendszerek.  Üzleti szemmel. EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. Fontos és hasznos az EXTRA excel táblázat készítés. Plusz funkció a power PIVOT TÁBLA, és nagyon extra a vezetői KIMUTATÁS DASHBOARD. Alapvető az EXCEL táblázatok készítése a hatékony napi folyamatokhoz, praktikusak az automatikus táblázat  megoldások. POWER PIVOT. Először jöhet a KONZULTÁCIÓ, utána pedig az  excel táblázat készítés, a különféle megoldások készítése. SZAKÉRTŐ.  Hatékonyak legyenek a napi jelentések, kimutatások. EXTRA KÜLÖNLEGES EXCEL táblázat készítés, pivot tábla, dashboard, kimutatások, információs rendszerek. Területek: PÉNZÜGY és KONTROLLING és sales  értékesítés, és KERESKEDELEM. Jó partnerség + üzleti tanácsadás.  Excel üzleti szemmel. Excel táblázat készítés + üzlet + siker.  EXCELMESTER.

06 30 409 2113

info@excelmester.hu

excelmester

excelmester készítés excel táblázat készítés pivot pivot tábla készítés üzlet üzleti terv készítés oktatás excel táblázat tippek excel táblázat készítés hírek pivot tábla készítés fórum excel kalkuláció készítés keresés pivot tábla példák excel táblázat feladatok excel táblázat készítés függvények excel kimutatás készítés funkciók üzleti terv készítés pivotok pivot tábla készítés info excel táblázat készítés kapcsolat excel táblázat készítés regisztráció excel táblázat belépés kategóriák/cikkek kat-cikk táblázatok készítése  excel word google tanulmányok cikkek  cikkek pivot tábla készítés  word word táblázatok készítése új jelszó excelmester üzenet excel táblázat készítése lp0 lp0 lp1 lp1 lp2 lp2 lp3 lp3 letöltések letöltések bruttó nettó bruttó nettó szabterv1 szabadság tervező 1 szabkalk1 szabadság kalkulátor 1 üzletiterv1 üzleti terv 1 FB fb. excelmester

Donec commodo consectetur mi, consequat. ut id luctus porta.