Profi excel táblázat
készítés

A táblázat készítés üzleti szempontjai. Érdemes megfontolni.

szabadság tervező

2022

okkal népszerű

A táblázat az mindig egy feladat. Néha egyszerű, de legtöbbször egy bonyolult, és kellemetlen feladat. Mert nem sok kell, és már nagyon bonyolulttá válnak a képletek, nagyon összetetté válik az egész struktúra, alig lehet átlátni, kezelni. Pedig valójában nem a táblázat a lényeg, az csak eszköz lenne, ha már végre rendesen működne. Mert a lényeg az üzleti folyamat, hogy az hatékony és  jól kezelhető legyen. 

Nem posztolunk, dolgozunk.

Lehet a cél egy kimutatás, az értékesítés, vagy a cégvezetés számára, vagy egy praktikus kiegészítés a meglévő rendszerek mellett, de a végeredmény egy profi, hatékony, az Ön igényének megfelelően elkészített megoldás. 

Mint egy táblázat probléma.

Tudunk rá
megoldást

5 ponttal kell összekötni a 9 pontot

Professzionális excel táblázatokat, a munkát segítő üzleti táblázatokat és excel alapú rendszereket, egyedi megoldásokat készítünk. A mostani gondok helyett az az eredmény, hogy végre  mindenki azzal tud foglalkozni ami az igazi munkája

A számokból adatok lesznek, az adatokból információk, az információkból pedig döntések ... 

... és nem mindegy, hogy milyenek ...

Tipikus üzleti helyzet, hogy a házilag összerakott, és sokszor nagyon sok munkával összerakott táblázatokat már nem lehet követni, átlátni, bővíteni. Ilyenkor nem érdemes több időt pazarolni, szintet kell lépni. A feladatot többnyire már nem a szokásos, képletes, passzív táblázatokkal, hanem makrózott excel alapon lehet és célszerű megoldani. 

Egy vállalat, vállalkozás, legyen kicsi vagy nagy, az biztos, hogy adatokkal és problémákkal találkozik, a beszerzéstől, raktározástól, logisztikától kezdve a pénzügy, az értékesítés, a vezetés munkájáig. Ezeket a területeket nagyon jól lehet támogatni egyedi excel táblázat alapú megoldásokkal, amelyeket úgy csinálunk meg, hogy pont úgy működjenek, ahogyan önöknél kell. Profi, rugalmas, hatékony megoldások. Nincs betanulás, telepítés, kínlódás. Megy.

 

A cél az, hogy gördülékenyen menjenek a napi dolgok, legyenek adatok, kimutatások, fontos információk a megfelelő intézkedésekhez. 

Természetesen az excel táblázat alapú rendszereknek is megvan a maguk helye, ahol érdemes ezeket használni. Nyilván nem szabad egy sokszáz fős gyártó cég irányítását mindenféle táblázatokkal megoldani, ugyanakkor még egy SAP mellett is szükség van excel táblázatokra, mert nem lehet mindent abban kifejleszteni, sem pénzben, sem időben nem éri meg. Az excel egy gyors, praktikus, rugalmas lehetőség, hogy akkor, ott, olyan megoldásokkal dolgozhasson, amilyenekre csak szüksége van.

PROFI EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS

Gyors, rugalmas, hatékony rendszerek lehetősége.

Bizonyára az Ön munkája nem az excel táblázatok készítéséről szól, hanem pénzügyről, értékesítésről, vezetésről, és más feladatokról. A táblázat csak egy eszköz a kezében, hogy ezeket el tudja végezni. Sokan jól bánnak a táblázatokkal, értenek a kezelésükhöz, de egy idő után már nem lehet tovább vinni a dolgokat, mert már bonyolultabb maga a megoldandó feladat a sok munkával összeállított táblázatoknál is.  Nincs ezzel semmi baj, teljesen érthető is, és ilyenkor már nem érdemes tovább kínlódni, mert csak az idő megy vele, és az eredmény nem olyan lesz, mint amilyennek kellene. 

A pékek kenyeret sütnek, a gyártók gyártanak, a kereskedők kereskednek, mi excel táblázatokat készítünk. Érdemes ezeket összekeverni ? 

EZ ÍGY NEM TÚL HATÉKONY

És nem is az ő dolga.

Ha nem ezt szeretné: 
telefon: 06 30 409 2113   

PROFI MEGOLDÁSOK

Gördülékeny napi munka.

Ha inkább így legyen: 
telefon: 06 30 409 2113   

Igen, ilyenkor már profikra kell bízni. Azt mondják az  ügyfeleink, hogy az átadott rendszereinkkel nagyon jelentős időt és költséget spórolnak meg, sokkal jobban lehet átlátni, és kezelni az ügyeket. Pontosan tudják, hogy mi a helyzet az értékesítésben, a pénzügyekben, az egész cégben.

Hol hasznosak az excelmester üzleti megoldások?

Szinte mindenhol. Mindenféle cégprofilban, gyártásban, építőiparban, szolgáltatásban, kereskedelemben. Beszerzésben, raktározásban értékesítésben, vezetői anyagokban. Segítségképpen készíttetünk néhány itt ingyenesen letölthető, praktikus kis táblázatokat, szabadság tervezőt, munkaidő nyilvántartót, elektronikus jelenléti ívet, szabadság kalkulátort, bruttó nettó bér kalkulátort.

Nem varázslat

De vicces

Ha számít a cég, akkor minden számít. Az is számít, hogy legyenek információk, hogy jól lehessen dönteni, hogy hatékonyan lehessen dolgozni, még az is, hogy a jelentések, kimutatások hogyan néznek ki, hiszen senki nem átláthatatlan adathalmazokat szeretne böngészni, hanem jól átlátható, sokat mondó, informatív anyagokat. Minden számít.

Hasznos üzleti megoldásokról ezen az oldalon olvashat.

Az excel táblázatok függvényeiről kicsit részletesebben pedig itt.

EGY CIKK A TÁBLÁZATKEZELÉS ALAPJAIRÓL

direkt link: A táblázat készítés alapjai - Pallay Ferenc pdf

"... A táblázatkezelő program feladata táblázatosan elrendezett adatok hatékony és látványos kezelése. Általában költségvetések, előrejelzések elkészítésére, egyéb pénzügyi és matematikai feladatok megoldására alkalmazzák. A táblázatkezelők rendszerint rendelkeznek adatbázis-kezelő funkciókkal és diagramok is létrehozhatók velük. Ezek a programok az adatértékeket cellákba rendezve tartalmazzák, a cellák tartalma közötti kapcsolatokat pedig megfelelő képletekkel fejezik ki. ..."

Idő, hatékonyság, információk. Professzionális EXCEL táblázatok készítése minden üzleti területre. Cégeknek. Operatív rendszerek, kimutatások, VEZETŐI információs, DÖNTÉSTÁMOGATÓ rendszerek.Profi excel rendszerek vállalkozásoknak. EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. Alapvetően fontos hogy a napi munkában megfelelő táblázatokat használjunk. Extra a vezetői KIMUTATÁS DASHBOARD. cél, hogy a napi folyamatok hatékonyak legyenek, és ehhez elengedhetetlenek a profi excel táblázat készítési  megoldások. Látványos dolog a POWER PIVOT, a dashbord. Megbeszélés, egyeztetés, elkészítés.   Profi excel táblázatok, különféle megoldások elkészítése. Legyenek jó jelentések, vezetői és operatív kimutatások. EXTRA HASZNOS MEGOLDÁSOK, profi táblázat készítés, excel alapú üzleti információs rendszerek.  PÉNZÜGY és KONTROLLING és sales  és értékesítés, és KERESKEDELEM. Excel üzleti szemmel. Partnerség.  EXCELMESTER.