PROFI EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS

Hatékony napi folyamatok, fontos információk, jó vezetői döntések.

▼ egy  jól használható értékesítési kimutatás ▼

Nem posztolunk, dolgozunk.

Professzionális excel táblázatokat és megoldásokat készítünk, mindig üzleti szemmel is nézve a problémákat. Az eredmény, hogy hatékonyak lesznek a napi munkafolyamatok, és mindenki azzal tud foglalkozni ami az igazi munkája. Működő rendszereket, hasznos információkat, pénzügyi, értékesítési, vezetői  kimutatásokat készítünk, jó döntésekhez jó alapokat. 

üzleti terv

Hitel, befektetési anyagok, üzleti terv, p&l, cash-flow, kalkulációk, dokumentációk.

értékesítés

Forgalom, termékek, üzletkötők, trendek, adatok, elemzések, jelentések.

vezetés

Hatékony munkafolyamatok, vezetői kimutatások, információk, döntések.

A cél az, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, hatékonyak legyenek a folyamatok, és tájékozottak a vezetők. Szakmai és üzleti tapasztalatunkkal olyan excel táblázat megoldásokat készítünk, amelyek nagyban segítik a napi munkát, fontos információkat adnak a megfelelő intézkedésekhez. 

Mindenki Tudja, Hogy Az Eredményes Munkához Jó Megoldásokra Van Szükség

A legtöbb egyszerű napi kis táblázathoz elegendő a felhasználói tudás, de azért sok esetben mégsem, és igazában nem is lehet ezt elvárni. Nem, mert a feladat már összetettebb, sok adat, bonyolult összefüggések, ezért ilyenkor már érdemes egy külsős szakembert hívni. Jobb úgy, hogy ne csak kínlódás legyen, ne a munkatársak ideje menjen vele, és olyan legyen a végeredmény, amilyennek lennie kell.

Jó Megoldásokat Szállítunk.

Amire szükség van egy cégnél, pénzügynek, értékesítésnek, vezetésnek. Összetett excel táblázatok, hasznos automatizmusok, adat elemzések, pivot táblák, jól átlátható jelentések, informatív vezetői kimutatások. Nagyon sok mindent meg tudunk oldani.

HOGY JÓL MENJENEK A DOLGOK

Profi táblázatok a hatékony napi munkához

Természetesen az Ön munkája nem az excel táblázat készítésről szól, hanem pénzügyről, értékesítésről, kontrollingról, és más feladatokról. A táblázat csak egy eszköz a kezében, hogy a napi feladatokat jól el tudja végezni. 

 

Azt mondják az  ügyfeleink, hogy a professzionális excel táblázat megoldásainkkal nagyon jelentős költséget, időt, munkát spórolnak meg, mert sokkal gyorsabban, gördülékenyebben mennek a napi folyamatok.

Ebben tudunk segíteni. 
telefon: 06 30 409 2113   

A helyzet függvénye, lehet, hogy csak egy konkrét probléma megoldása a feladat, amihez jó egy kis konzultáció.  Többnyire persze inkább úgy van, hogy van már néhány táblázat, amin javítani kellene, és persze újakat is csinálni, esetleg már egy nagyon hasznos vezetői információs rendszerre van szükség a jó döntésekhez. 

Excelmester. Excel Üzleti Szemmel. 

Úgy gondoljuk, hogy a lényeg valóban mindig a jól működő üzleti folyamat, amihez a jól elkészített, profi excel táblázatok nagyon fontos eszközök, de az egész munkafolyamat hatékonysága sokban függ  a környezettől. A profi excel táblázat készítés nem csupán képletek és számok, hanem valódi probléma megoldás, döntést segítő támogatás. Hasznos dolgokat teszünk az asztalra, és az eredmény, hogy jobban megy a napi munka, jobban megy a cég,  mindenki jobban tudja végezni a saját dolgát. 

Minden számít. Az idő, a pénz, az eredmény.

Ha a hatékonyság számít a napi feladatok ellátásában, vagy a vezetői informáltság fontos a jó döntésekhez, akkor minden számít. Számít, hogy az adatokat milyen bontásban látjuk, hogy mennyire informatív, de még az is nagyon sokat számít, hogy a kimutatás mennyire áttekinthető, milyen a kinézete. Hiszen senki nem puszta adathalmazokat szeretne látni, hanem jól átlátható, kiértékelhető, a lényeget mutató anyagokra van szüksége. Ezt nyújtjuk Önnek.

▼ láható a különbség. nem csak a szépség ▼

direkt link: A táblázat készítés alapjai – Pallay Ferenc pdf

“… A táblázatkezelő program feladata táblázatosan elrendezett adatok hatékony és látványos kezelése. Általában költségvetések, előrejelzések elkészítésére, egyéb pénzügyi és matematikai feladatok megoldására alkalmazzák. A táblázatkezelők rendszerint rendelkeznek adatbázis-kezelő funkciókkal és diagramok is létrehozhatók velük. Ezek a programok az adatértékeket cellákba rendezve tartalmazzák, a cellák tartalma közötti kapcsolatokat pedig megfelelő képletekkel fejezik ki. …”

design szöveg tömb. Professzionális EXCEL táblázat készítés, PIVOT táblák, VEZETŐI információs, DÖNTÉSTÁMOGATÓ rendszerek.  Üzleti szemmel. EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. Fontos és hasznos az EXTRA excel táblázat készítés. Plusz funkció a power PIVOT TÁBLA, és nagyon extra a vezetői KIMUTATÁS DASHBOARD. Alapvető az EXCEL táblázatok készítése a hatékony napi folyamatokhoz, praktikusak az automatikus táblázat  megoldások. POWER PIVOT. Először jöhet a KONZULTÁCIÓ, utána pedig az  excel táblázat készítés, a különféle megoldások készítése. SZAKÉRTŐ.  Hatékonyak legyenek a napi jelentések, kimutatások. EXTRA KÜLÖNLEGES EXCEL táblázat készítés, pivot tábla, dashboard, kimutatások, információs rendszerek. Területek: PÉNZÜGY és KONTROLLING és sales  értékesítés, és KERESKEDELEM. Jó partnerség + üzleti tanácsadás.  Excel üzleti szemmel. Excel táblázat készítés + üzlet + siker.  EXCELMESTER.

excelmester készítés excel táblázat készítés pivot pivot tábla készítés üzlet üzleti terv készítés oktatás excel táblázat tippek excel táblázat készítés hírek pivot tábla készítés fórum excel kalkuláció készítés keresés pivot tábla példák excel táblázat feladatok excel táblázat készítés függvények excel kimutatás készítés funkciók üzleti terv készítés pivotok pivot tábla készítés info excel táblázat készítés kapcsolat excel táblázat készítés regisztráció excel táblázat belépés kategóriák/cikkek kat-cikk táblázatok készítése  excel word google tanulmányok cikkek  cikkek pivot tábla készítés  word word táblázatok készítése új jelszó excelmester üzenet excel táblázat készítése lp0 lp0 lp1 lp1 lp2 lp2 lp3 lp3 szabterv1 szabadság tervező 1 FB fb G+ G+ ü s&d

id quis, Sed Aenean nec elit. vulputate, fringilla sem,