Bruttó nettó bér kalkulátor excel táblázat

Bruttó nettó bér kalkulátor számítás. Működő excel táblázat, ingyenes,

szabadon letölthető és felhasználható.

szabadság tervező

2099

okkal népszerű

Bruttó nettó kalkulátor bérkalkulátor táblázat

Mindenki valamiféle jövedelemből él. Van aki a részvényei osztalékából,van aki az olajkútjaiból, van aki a kétes ügyleteiből, de legtöbben az alkalmazottként megkeresett havi fizetéséből. Utóbbiaknak elég fontos hogy mennyi az annyi, ezért szeretnék tudni, hogy a kifizetett bruttó fizetésből mennyi nettó jövedelem marad ténylegesen a kezében. 

A különféle fenti csoportok adó és jövedlemszámítási módja igen eltérő, mások a jogszabályok egy passzív jövedelem esetén , mások a vállalkozások számára, a nyereségből származó jövedelem esetén, mások a különfélle adónemek, és elérhető lehetőségek.

Szintén eléggé különbözik országonként is az adózás módja, és így különbözik a bruttó nettó bér kalkulációja, nem csak a százalékos kulcs nagysága, hanem a módszer is, a kulcsok száma is, a számítás módja is. Vagyis a bruttó nettó kalkuláció messze nem egyforma.

Egészen különböző lehet az adó nagysága is, és a különböző bruttó jövedelem nagysághoz tartozó kulcsok száma és értéke is. Egykulcsos jövedelem odó, többkulcsos jövedelem adó. Ezek mind befolyásolják a bruttó nettó kalkuláció eredményét, más és más a bruttó nettó bérkalkuláció.

Többnyire van munkaadói oldal, bruttó bér, vannak a munkaadót terhelő különféle közterhek, egészség biztosítások, nyugdíj hozzájárulás, hasonlók. van munkavállalói oldal, van jövedlem adó alap, vannak kedvezmények, itt is van nyugdíj járulék, egészségügyi járulék, biztosítás.

Van állami oldal, ezt képviselik a gyugdíj szempontok, állami egészségbiztosítás, adókedvezmények.

Vannak közös vonások ebben a dologban, és vannak alapvető eltérések is. Van a bevétel, vannak a bevételből levonható tételek, van a jövedelem alapja, de egészen mások, másoknak, más módon vonhatók le ebből különféle tételek, ráfordítások, beruházások, családi kedvezmények és hasonlók.

KÉSZÍTÉS

.
.
.
.
.

CIKKEK

.
.
.
.
.

FÜGGVÉNYEK

.
.
.
.
.

A bruttó nettó bér kalkuláció elvégzéséhez segítség az oldalról letölthető  “Bruttó nettó bérkalkulátor jövedelem szja adó excel táblázat 1” melynek egy képe kattintásra itt látható. A kész táblázatba cég neve, dátum, dolgozó neve beírható, egy A4 lapként kinyomtatható. Aláírva bizonylatként, dokumentációként is használható.

A bruttó nettó bér kalkulátor programhoz kapcsolódó hasznos excel táblázatok: bruttó nettó bérkalkulátor, szabadság tervező, szabadság kalkulátor, üzleti terv készítés, excel táblázat programok, értékesítési, vezetői kimutatások kisebb-nagyobb cégeknek, vállalkozásoknak, intézményeknek.

Profi üzleti tervek, működő operatív megoldások, üzleti kalkulációk készítése.  telefon: 06 30 409 2113    Hasznos megoldások. EXCELMESTER.

Bruttó nettó kalkulátor excel táblázat

Bérkalkulátor program szabadon letölthető és használható.

Bruttó nettó bérkalkulátor excel táblázat program  excel fájl xlsm

LETÖLTÉS

Üzleti tanácsadóként a cél mindig a hatékony működés, a gördülékeny napi munka. A termelés, raktározás, pénzügy, értékesítés, vezetés, akik számára hasznos megoldásokat készítünk. 

Bruttó nettó bérkalkulátor. Excel táblázat. Ingyenes, letölthető. VEZETŐI információs rendszerek, egyedi megoldások. EPROFI EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS vállalkozásoknak. BRUTTÓ NETTÓ BÉRKALKULÁTOR excel táblázat program. BRUTTÓ NETTÓ kalkulátor a jövedelem számításhoz. Bruttó nettó bérkalkulátor program. MEGÉLHETÉS ÉS HAVI BÉR. MUNKAVISZONYBÓL SZÁRMAZÓ ÉVES JÖVEDELEM. JOGSZBÁLY ALAPJÁN. Bruttó nettó bérkalkulátor, bruttó nettó kalkulátor az adó és a jövedelem kiszámítás eszköze. Az adatok kitöltése után kinyomtatható.  PROFESSZIONÁLIS EXCEL táblázatok készítése, pénzügyi, vezetői és értékesítési kimutatások, információs rendszerek  vállalkozások számára.  Profi pénzügyi excel táblázatok készítése, számlák, utalások, kiegyenlítések, költsége, likviditás számítás és előrejelzés.  EXCELMESTER.