PROFI EXCEL PIVOT TÁBLA KÉSZÍTÉS

Adatok, elemzések, kimutatások, fontos információk, vezetői döntések

Készítünk.

Professzionális pivot táblákat, excel táblázatokat, hatékony megoldásokat, mindig mindent üzleti szemmel. Pivot alapú adatelemzéseket, informatív, áttekinthető jelentéseket, hasznos pénzügyi, értékesítési, vezetői kimutatásokat. 

készítés

Profi excel táblázatokat készítünk, pivot táblákat, makrókat, vezetői kimutatásokat.

segítség

Konzultálunk, segítünk, oktatunk, szakmai tanácsot adunk, ha kell, mindig számíthat ránk.

üzlet

Excel üzleti szemmel. Mert a cél a hatékony munka, a gördülékeny folyamatok, a jó vezetői döntések.

Mivel a problémákat szakmai és üzleti szemmel is nézzük, ezért olyan excel táblázatokat és pivot táblákat készítünk, hogy mindig a rendelkezésére álljanak a szükséges információk. Az adatok csak nyers adatok, a cél az, hogy a helyzetet valóban megmutató, jól kiértékelhető jelentéseket kapjanak, ami alapján intézkedni, dönteni lehet. A lényeg hogy jól menjen a napi munka, gördülékenyek legyenek a folyamatok, tájékozottak a vezetők.

Mindenki Tudja, Hogy A Hatékony Napi Munkához
Jó Eszközökre Van Szükség

Az egyszerű pivot tábla készítéstől, adat-összesítéstől, az igazán ütős power pivot, dashboard, üzleti intelligencia alapú vezetői kimutatásokig, nagyon sok hasznos dolgot lehet csinálni, amik segítik a vállalati folyamatokat. 

Jó Eszközöket Szállítunk.

Legyünk őszinték, a tényleges munkája mellett nem lehet még pluszban excel és pivot tábla szakértőnek is lenni. Kicsit is komolyabb ügyeknél már édemes profikat hívni, és mi elkészítjük olyanra amilyenre szeretné.

HOGY JÓL MENJENEK A DOLGOK

Profi jelentések, kimutatások a napi munkában.

Igen, ahogy már írtuk, az Ön munkája nem az excel pivot tábla készítésről szól, hanem adminisztrációról, pénzügyről, értékesítésről, vezetői döntésekről.

Az adattáblák, adatbázisok, dimenziók, sorok, oszlopok, összesítések, elég bonyolulttá tudnak válni, és egyáltalán nem egyszerű, hogy ezekből értelmes, hasznos, informatív kimutatásokat lehessen összeállítani. 

 

telefon: 06 30 409 2113   

Excelmester. Excel Üzleti Szemmel. 

Azt tudni kell, hogy kicsit is összetettebb adatok esetén, amikor több tábla, különféle adatbázisok vannak, akkor már egyáltalán nem magától értetődő a feladat megoldása. Az már komoly adatbázis kezelés, adattisztítás, adatösszesítés, adatelemzés.  Nagyon nem mindegy, hogy mennyi idő megy el ezzel házilag, és nagyon nem mindegy a végeredmény minősége, mert üzletileg elég sok minden múlhat rajta. 

Hiszen a jól működő üzleti folyamatokhoz, az adatok, elemzések, a jól elkészített, excel pivot táblák igen fontosak, mert ezek jelentőséggel bíró, hasznos információk, amelyek további üzleti folyamatok és döntések alapjai.  

Minden számít. Az idő, a pénz, a napi munka.

Segítünk hatékonynak lenni, időt, pénzt megtakarítani, eredményesen dolgozni, jó döntéseket hozni. 

▼ egy power pivot tábla alapú kimutatás ▼

Igen,
itt is szükség van
profi
kimutatásokra!
Telefon most …     06 30 409 2113

direkt link: Pivot táblák. Statisztikai táblázatok, kimutatások (Pivot) készítése pdf

“Pivot tábla készítés, Excel táblázatok …Elméleti összefoglaló. Az adatok egy, vagy több szempontú rendezése céljából célszerű azokat táblázatokba foglalni. Tehát az elemi adatokat alapján statisztikai sorokat, vagy általánosabban statisztikai táblákat szeretnénk készíteni. A statisztikai táblák készítésekor ügyelnünk kell a formai követelmények betartására. A statisztikai szoftverek által készített táblázatok a formai követelményeknek nem felenek meg, így azok kizárólag munkatáblának tekinthetőek. Közlés előtt a megfelelő formai jegyekkel kell felruháznunk a táblázatokat. Egy statisztikai táblázat formailag megfelelő közlése alapvetően az alábbi részekből áll…”

design szöveg tömb. Professzionális EXCEL táblázat készítés, PIVOT táblák, VEZETŐI információs, DÖNTÉSTÁMOGATÓ rendszerek.  Üzleti szemmel. EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. Fontos és hasznos az EXTRA excel táblázat készítés. Plusz funkció a power PIVOT TÁBLA, és nagyon extra a vezetői KIMUTATÁS DASHBOARD. Alapvető az EXCEL táblázatok készítése a hatékony napi folyamatokhoz, praktikusak az automatikus táblázat  megoldások. POWER PIVOT. Először jöhet a KONZULTÁCIÓ, utána pedig az  excel táblázat készítés, a különféle megoldások készítése. SZAKÉRTŐ.  Hatékonyak legyenek a napi jelentések, kimutatások. EXTRA KÜLÖNLEGES EXCEL táblázat készítés, pivot tábla, dashboard, kimutatások, információs rendszerek. Területek: PÉNZÜGY és KONTROLLING és sales  értékesítés, és KERESKEDELEM. Jó partnerség + üzleti tanácsadás.  Excel üzleti szemmel. Excel táblázat készítés + üzlet + siker.  EXCELMESTER.

consectetur commodo elit. quis felis Praesent luctus