PROFI EXCEL PIVOT TÁBLA KÉSZÍTÉS

Adatok, elemzések, kimutatások, fontos információk, vezetői döntések

Készítünk.

Professzionális excel táblázatokat, adat elemzéseket, szuper pivot táblákat, hatékony megoldásokat, mindig mindent üzleti szemmel. Informatív, áttekinthető kimutatásokat, összefoglalókat, pénzügyi, értékesítési, vezetői információkat. 

készítés

Profi excel táblázatokat készítünk, pivot táblákat, makrókat, vezetői kimutatásokat.

segítség

Konzultálunk, segítünk, oktatunk, szakmai tanácsot adunk, ha kell, mindig számíthat ránk.

üzlet

Excel üzleti szemmel. Mert a cél a hatékony munka, a gördülékeny folyamatok, a jó vezetői döntések.

Aproblémákat szakmai és üzleti szemmel is nézzük, és olyan excel táblázatokat és pivot táblákat készítünk, hogy mindig a rendelkezésére álljanak a szükséges információk. Az adatok csak nyers adatok, a cél az, hogy a helyzetet valóban megmutató, jól kiértékelhető jelentéseket lássanak, amik alaján intézkedni, dönteni lehet. A lényeg hogy jól menjen a napi munka, gördülékenyek legyenek a folyamatok, tájékozottak a vezetők.

Mindenki Tudja, Hogy A Hatékony Napi Munkához
Jó Eszközökre Van Szükség

Az egyszerű pivot tábla készítéstől, adat-összesítéstől, az igazán ütős power pivot, dashboard, üzleti intelligencia alapú vezetői kimutatásokig, nagyon sok hasznos dolgot lehet csinálni, amik segítik a vállalati folyamatokat. Profi eszközökkel lehet elérni profi eredményeket.

Jó Eszközöket Szállítunk.

Legyünk őszinték, az igaz munkája mellett nem lehet még pluszban excel és excel és pivot tábla szakértőnek is lenni. Kicsit is komolyabb ügyeknél már édemes minket hívni, és elkészítjük olyanra amilyent szeretne.

HOGY JÓL MENJENEK A DOLGOK

Profi jelentések, kimutatások a napi munkában

Igen, ahogy már írtuk, az Ön munkája nem az excel pivot tábla készítésről szól, hanem pénzügyről, értékesítésről, vezetői anyagokról.

Az adattáblák, adatbázisok, dimenziók, sorok, oszlopok, összesítések, elég bonyolulttá tudnak válni, és egyáltalán nem egyszerű, hogy ezekből értelmes, hasznos, informatív kimutatásokat lehessen összeállítani. 

 

telefon: 06 30 409 2113   

Excelmester. Excel Üzleti Szemmel. 

Tudni kell, hogy kicsit is összetettebb adatok esetén, amikor több tábla, különféle adatbázisok vannak, akkor már egyáltalán nem magától értetődő a feladat megoldása. Az már komoly adatbázis kezelés, adattisztítás, adatösszesítés, adatelemzés.  Nagyon nem mindegy, hogy mennyi idő megy el ezzel házilag, és nagyon nem mindegy a végeredmény, mert üzletileg sok minden múlhat rajta. 

A jól működő üzleti folyamatokhoz, az adatok, elemzések, a jól elkészített, profi pivot táblák fontosak,  mert ezek ilyenkor már nem csupán puszta adatok, hanem jelentőséggel bíró, hasznos információk, amelyek további üzleti folyamatok és döntések alapjai.  Ha a feladat úgy kívánja, komplex megoldásokat készítünk, amire már lehet tovább építeni.

Minden számít. Az idő, a pénz, a napi munka.

Segítünk hatékonynak lenni, időt, pénzt megtakarítani, eredményesen dolgozni, jó döntéseket hozni. 

▼ egy power pivot tábla alapú kimutatás ▼

Igen,
itt is szükség van
profi
kimutatásokra!
Telefon most …     06 30 409 2113

design szöveg tömb. Professzionális EXCEL táblázat készítés, PIVOT táblák, VEZETŐI információs, DÖNTÉSTÁMOGATÓ rendszerek.  Üzleti szemmel. EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. Fontos és hasznos az EXTRA excel táblázat készítés. Plusz funkció a power PIVOT TÁBLA, és nagyon extra a vezetői KIMUTATÁS DASHBOARD. Alapvető az EXCEL táblázatok készítése a hatékony napi folyamatokhoz, praktikusak az automatikus táblázat  megoldások. POWER PIVOT. Először jöhet a KONZULTÁCIÓ, utána pedig az  excel táblázat készítés, a különféle megoldások készítése. SZAKÉRTŐ.  Hatékonyak legyenek a napi jelentések, kimutatások. EXTRA KÜLÖNLEGES EXCEL táblázat készítés, pivot tábla, dashboard, kimutatások, információs rendszerek. Területek: PÉNZÜGY és KONTROLLING és sales  értékesítés, és KERESKEDELEM. Jó partnerség + üzleti tanácsadás.  Excel üzleti szemmel. Excel táblázat készítés + üzlet + siker.  EXCELMESTER.

excelmester készítés excel táblázat készítés pivot pivot tábla készítés üzlet üzleti terv készítés oktatás excel táblázat tippek excel táblázat készítés hírek pivot tábla készítés fórum excel kalkuláció készítés keresés pivot tábla példák excel táblázat feladatok excel táblázat készítés függvények excel kimutatás készítés funkciók üzleti terv készítés pivotok pivot tábla készítés info excel táblázat készítés kapcsolat excel táblázat készítés regisztráció excel táblázat belépés kategóriák/cikkek kat-cikk pivot tábla készítés  word tanulmányok cikkek  cikkek pivot tábla készítés  word word táblázatok készítése új jelszó excelmester üzenet excel táblázat készítése lp0 lp0 lp1 lp1 lp2 lp2 lp3 lp3 FB fb G+ G+ ü s&d

mattis elit. quis in neque. Praesent