Egy jól használható, általános üzleti terv kalkuláció táblázat. Bank, hitel, befektetés. Ingyenes, szabadon letölthető és felhasználható.

Profi üzleti terv kalkuláció táblázat. Projekt, bank hitel, befektetés célra.

Ahogyan már szó volt róla, minden komolyabb üzleti működés, projekt, bank hitel, befektetés alapja egy alapos, részletes átgondolás, egy kidolgozott üzleti terv készítés.

Sok vállalkozás és vállalkozó nem érzi ennek a fontosságát, azt gondolja, hogy ez csak egy felesleges nyűg, amit kérnek a különféle hivatalok, de ennek az eredménye látszik is a tönkrement cégek számán, az elutasított hiteleknél, és a kudarcokkal végződő befektető kereséseknél.

Ha egy új projektet, új üzletágat szeretnénk indítani, vagy akár a meglévőt bővíteni, akkor elemi érdekünk, hogy reálisan tervezzünk, hiszen aki kicsit is értelmesen áll az üzlethez, az szeret tisztán látni, és nem akarja megalapozatlan elképzelésekkel önmagát becsapni. Az üzleti terv az a szilárd talaj, amire építeni tudunk.

A kész, mintaként kitöltött üzleti terv táblázat szumma lapjának képe itt látható illetve pdf képként itt.
Az üzleti terv táblázat több munkalapból áll, alapadatok, tervező, szumma, grafikon.

Az egy nagyon fontos segítség önnek, hogy egy jól elkészített, profi üzleti terv egyszerűen rákényszeríti a projekt gazdáját, hogy átgondoljon, hogy számoljon, hogy valóban reálisan kalkuláljon, mert a jól megcsinált üzleti terv kalkulációnál azonnal kibukik minden ami nem reális, minden ami hamis.

Ingyenes és letölthető itt a mintaként már kitöltött üzleti terv táblázat, hogy jól látható legyen minden összefüggés a bevételek, mennyiségek, költségek, nyereségek között. A mintaként beírt számok könnyen kitörölhetők.   Az üres üzleti terv kalkulációs táblázat fájl innen letölthető.

Az átadott anyag könnyen kezelhető, jól átlátható, azonnal használható. Nagyobb, bonyolultabb ügyek esetében természetesen további bontásokra is szükség lehet, ekkor elkészítjük önnek, az adott helyzet számára optimális, részletes, sikerre vivő üzleti tervet. Kisebb-nagyobb cégeknek, vállalkozásoknak, szervezeteknek.

 

Excelmester. Profi üzleti tervek, excel táblázatok, operatív adatkezelési megoldások, üzleti kalkulációk készítése.   telefon:   06 30 409 2113    Hasznos megoldások pénzügynek, értékesítésnek, vezetésnek.

ELKÉPZELÉS

.
.
.
.
.

TÁBLÁZAT

.
.
.
.
.

ÜZLETI TERV

.
.
.
.
.

Nagyon sok féle üzleti terv kalkuláció létezhet, annyi, ahány féle projekt. A tartalom mindig az adott működési elképzelést kell, hogy részletesen megmutassa, egyiknél egyfajta dolgokon van a hangsúly, a másiknál más dolgokon, de minden üzleti terv kalkuláció alapja és lényege azonban hasonló, sőt közös. Értékesítési mennyiségek, árak, bevételek, beszerzés, anyagok, költségek, beruházások, p&l, cash-flow, pénzforgalom, nyereség.

Szabadon letölthető és felhasználható, öt éves üzleti terv kalkuláció. Nagyon jó alapvető üzleti terv készítő táblázat, ami tartalmaz minden fontos tételt, főbb részletet, ami ahhoz szükséges, hogy összeállíthassunk egy reális, múködő üzleti elképzelést, hitelt, befektetést, projekt üzleti tervet.

Üzleti terv kalkuláció táblázat kkv bank hitel befektetés 1

Az üzleti terv kalkuláció készítő táblázatot kérésre az igényeknek megfelelően testre szabjuk, további részletekkel bővítjük.

XYZ üzleti terv kalkuláció 1 v2 20190214.xlsx     excel fájl

LETÖLTÉS

Az üzleti terv pénzügyi kalkulációs anyag elkészítésének  javasolt menete. Röviden.

 

– képzeljük el fejben, kockás papíron a tervezett projektünket, nagy vonalakban, közelítőleg
– utána részletesebben, termékenként, termékcsoportonként átgondolva
– mik az értékesítési célok, a piacon általunk valóban értékesíthető mennyiségek
– a versenyhelyzetben elérhető, optimális értékesítési árak
– a beszerzési illetve anyag árak, önköltségek, elábé
– ekkor már látható a FEDEZET, az az összeg, aminek fedeznie kell a költségeinket, amiből mindezt meg kell valósítanunk
– jön a belső oldal, a működési költségek, amik az évekkel és a forgalommal összefüggésben változnak
– a szükséges létszám, bérek nagysága, csoportosítva
– telephely, rezsi, energia, telefon, iroda, eszközök, bérleti díjak, stb
– a műszaki fejlesztési költségek ha vannak
– a másik oldal, a külső oldal, a piaci munka vonzatai, szintén a termelés, a forgalom függvénye
– a cél érdekében a marketing megoldások, feladatok, csatornák, reklámok, online, offline
– ezek után jönnek az egész projekt megvalósításához szükséges beruházások tételei, ütemezve
– a beruházások utáni értékcsökkenés számítása, ami akár jelentős is lehet
– ha mindez megvan, akkor már látjuk a projekt eredményeit, azaz
– a nyereség, és a pénz áramlás fő számait
– és ekkor szinte biztos, hogy az derül ki, hogy ez így bizony nagyon nem jó
– hogy nincs vagy kevés a nyereség, hogy esetleg elszálltak a költségek, hogy nagyon sok készpénz kellene
– ekkor jön a második, harmadik, negyedik kőr, amikor elkezdjük a részleteket jobban, pontosabban átgondolni, változtatni, és addig kell csinálni
– addig kell finomítani, amíg reális, megvalósítható projekt üzleti tervet kapunk, amit vállalhatunk.

Szokták mondani, hogy a papír, az excel mindent elbír. Ez látszólag így is van, de mégsem. Mert bármit leírhatunk, beírhatunk, számíthatunk, azonban percek alatt átlátható, ordít, ha valami irreális, legyen az bevétel, létszám, bér, bér, költség, beruházás, nyereség.  Reálisan sikeresen.

Hívjon minket bártan, ha segítségre van szüksége, ha bővíteni kellene, ha hasznos és sikeres megoldásokra van szüksége.    06 30 409 2113   Pénzügynek. Értékesítésnek. Vezetésnek.    info@excelmester.hu

design szöveg tömb. Professzionális EXCEL táblázat készítés, GOOGLE táblázat készítés, WORD táblázat készítés. Szabadság tervező, szabadság nyilvántartó excel táblázat program. PIVOT táblák, VEZETŐI információs rendszerek.  EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. Üzleti tanácsadás üzleti szemmel. Plusz lehet még a nagyon extra VEZETŐI KIMUTATÁS DASHBOARD. Fontos az EXCEL táblázatok készítése a hatékony napi folyamatokhoz, praktikusak az automatikus táblázat  megoldások, a szabadság tervező táblázat nyilvántartások, az üzleti tervek, kalkulációk, a kontrolling kimutatások. A legtöbb helyen szükséges a szabadság nyilvántartás, hogy a munkatársak szabadságát ütemezni lehessen. Szabadság igénylés, szanadság engedélyezés, szabadság naptár funkciók. EXCEL és GOOGLE és WORD. Először egy megbeszélés, vagy akár KONZULTÁCIÓ, utána pedig profi  excel táblázat készítés, a különféle hasznos táblázat megoldások elkészítése. Szabadság tervező excel táblázat program a szabadságok nyilvántartására. Alapja a szabadság nyilvántartó naptár, amihez van dolgozói online hozzáférés. Szabadság engedélyezési jogosultságok a vezetők részére. EXCELMESTER A TÁBLÁZAT  SZAKÉRTŐ.  PROFESSZIONÁLIS EXCEL táblázat készítés, pivot tábla, dashboard, kimutatások, információs rendszerek, minden ami hasznos. Területek: PÉNZÜGY és KONTROLLING és értékesítés, és KERESKEDELEM.  Excel táblázatok készítése és üzleti siker, excel üzleti szemmel. Profi táblázatok + jó partnerség + üzleti tanácsadás =  EXCELMESTER.

06 30 409 2113

info@excelmester.hu

excelmester

excelmester készítés excel táblázat készítés pivot pivot tábla készítés üzlet üzleti terv készítés oktatás excel táblázat tippek excel táblázatok készítése hírek pivot tábla készítés fórum excel kalkuláció készítés keresés pivot tábla példák excel táblázatok feladatok excel táblázat készítése függvények excel kimutatások készítése funkciók üzleti terv készítés pivotok pivot tábla készítése info excel táblázat készítéshez kapcsolat excel táblázatok készítése regisztráció excel táblázat belépés kategóriák/cikkek kat-cikk táblázatok készítése  excel word google tanulmányok cikkek  cikkek pivot tábla készítés  word word táblázatok készítése új jelszó excelmester üzenet excel táblázat készítéséről lp0 lp0 lp1 lp1 lp2 lp2 lp3 lp3 letöltések letöltések bruttó nettó bérkalkulátor bruttó nettó kalkulátor szabterv1 szabadság tervező 1 szabkalk1 szabadság kalkulátor 1 üzletiterv1 üzleti terv 1 FB fb. excelmester

leo amet, id ante. Praesent lectus ut porta.