Profi kész üzleti terv minta excel táblázat

Egy jól használható, letölthető kész üzleti terv minta kalkuláció táblázat vállalkozásoknak. Bank, hitel, befektetés. Ingyenes, szabadon letölthető és felhasználható.

szabadság tervező

2099

okkal népszerű

Profi üzleti terv kalkuláció táblázat. Projekt, bank hitel, befektetés.

Ahogyan már szó volt róla, minden komolyabb üzleti működés, projekt, bank hitel, befektetés alapja egy alapos, részletes átgondolás, egy kidolgozott üzleti terv készítés. Ennek segítésére készítettünk egy ingyenesen letölthető kész üzleti terv minta pénzügyi kalkuláció excel táblázatot

Sok vállalkozás és vállalkozó nem érzi ennek a fontosságát, azt gondolja, hogy ez csak egy felesleges nyűg, amit kérnek a különféle hivatalok, de ennek az eredménye látszik is a tönkrement cégek számán, az elutasított hiteleknél, és a kudarcokkal végződő befektető kereséseknél.

Ha egy új projektet, új üzletágat szeretnénk indítani, vagy akár a meglévőt bővíteni, akkor elemi érdekünk, hogy reálisan tervezzünk, hiszen aki kicsit is értelmesen áll az üzlethez, az szeret tisztán látni, és nem akarja megalapozatlan elképzelésekkel önmagát becsapni. Az üzleti terv az a szilárd talaj, amire építeni tudunk.

A kész, mintaként kitöltött üzleti terv táblázat szumma lapjának képe itt látható illetve pdf képként itt.
Az üzleti terv táblázat több munkalapból áll, alapadatok, tervező, szumma, grafikon.

Az egy nagyon fontos segítség önnek, hogy egy jól elkészített, profi üzleti terv egyszerűen rákényszeríti a projekt gazdáját, hogy átgondoljon, hogy számoljon, hogy valóban reálisan kalkuláljon, mert a jól megcsinált üzleti terv kalkulációnál azonnal kibukik minden ami nem reális, minden ami hamis.

Az átadott kész minta üzleti terv táblázat anyag könnyen kezelhető, jól átlátható, azonnal használható. Nagyobb, bonyolultabb ügyek esetében természetesen további bontásokra is szükség lehet, ekkor elkészítjük önnek, az adott helyzet számára optimális, részletes, sikerre vivő üzleti tervet. Kisebb-nagyobb cégeknek, vállalkozásoknak, szervezeteknek.

 

Excelmester. Profi üzleti tervek, excel táblázatok, operatív adatkezelési megoldások, üzleti kalkulációk készítése.   telefon:   06 30 409 2113   Hasznos megoldások pénzügynek, értékesítésnek, vezetésnek.

ELKÉPZELÉS

.
.
.
.
.

TÁBLÁZAT

.
.
.
.
.

ÜZLETI TERV

.
.
.
.
.

Nagyon sok féle üzleti terv kalkuláció létezhet, annyi, ahány féle projekt. A tartalom mindig az adott működési elképzelést kell, hogy részletesen megmutassa, egyiknél egyfajta dolgokon van a hangsúly, a másiknál más dolgokon, de minden üzleti terv kalkuláció alapja és lényege azonban hasonló, sőt közös. Értékesítési mennyiségek, árak, bevételek, beszerzés, anyagok, költségek, beruházások, p&l, cash-flow, pénzforgalom, nyereség.

Szabadon letölthető és felhasználható, öt éves

kész minta üzleti terv táblázat kalkuláció.

Nagyon jó alapvető üzleti terv készítő pénzügyi kalkulációs excel táblázat, ami tartalmaz minden fontos üzleti tételt, főbb gazdasági részletet, ami ahhoz szükséges, hogy összeállíthasson egy reális, működő üzleti elképzelést, üzleti tervet, hitelhez, befektetéshez, projekthez.

Üzleti terv kalkuláció táblázat kkv bank hitel befektetés 1

Az üzleti terv kalkuláció készítő táblázatot kérésre az igényeknek megfelelően testre szabjuk, további részletekkel bővítjük.

XYZ üzleti terv kalkuláció .xlsx     excel fájl

LETÖLTÉS

Az üzleti terv pénzügyi kalkulációs anyag elkészítésének  javasolt menete. Röviden.

 

– képzeljük el fejben, kockás papíron a tervezett projektünket, nagy vonalakban, közelítőleg
– utána részletesebben, termékenként, termékcsoportonként átgondolva
– mik az értékesítési célok, a piacon általunk valóban értékesíthető mennyiségek
– a versenyhelyzetben elérhető, optimális értékesítési árak
– a beszerzési illetve anyag árak, önköltségek, elábé
– ekkor már látható a FEDEZET, az az összeg, aminek fedeznie kell a költségeinket, amiből mindezt meg kell valósítanunk
– jön a belső oldal, a működési költségek, amik az évekkel és a forgalommal összefüggésben változnak
– a szükséges létszám, bérek nagysága, csoportosítva
– telephely, rezsi, energia, telefon, iroda, eszközök, bérleti díjak, stb
– a műszaki fejlesztési költségek ha vannak
– a másik oldal, a külső oldal, a piaci munka vonzatai, szintén a termelés, a forgalom függvénye
– a cél érdekében a marketing megoldások, feladatok, csatornák, reklámok, online, offline
– ezek után jönnek az egész projekt megvalósításához szükséges beruházások tételei, ütemezve
– a beruházások utáni értékcsökkenés számítása, ami akár jelentős is lehet
– ha mindez megvan, akkor már látjuk a projekt eredményeit, azaz
– a nyereség, és a pénz áramlás fő számait
– és ekkor szinte biztos, hogy az derül ki, hogy ez így bizony nagyon nem jó
– hogy nincs vagy kevés a nyereség, hogy esetleg elszálltak a költségek, hogy nagyon sok készpénz kellene
– ekkor jön a második, harmadik, negyedik kőr, amikor elkezdjük a részleteket jobban, pontosabban átgondolni, változtatni, és addig kell csinálni
– addig kell finomítani, amíg reális, megvalósítható projekt üzleti tervet kapunk, amit vállalhatunk.

Szokták mondani, hogy a papír, az excel mindent elbír. Ez látszólag így is van, de mégsem. Mert bármit leírhatunk, beírhatunk, számíthatunk, azonban percek alatt átlátható, ordít, ha valami irreális, legyen az bevétel, létszám, bér, bér, költség, beruházás, nyereség.  Reálisan sikeresen.

Hívjon minket bártan, ha segítségre van szüksége, ha bővíteni kellene, ha hasznos és sikeres megoldásokra van szüksége.    06 30 409 2113  Pénzügynek. Értékesítésnek. Vezetésnek.

Kész üzleti terv minta excel táblázat szöveg tömb. Professzionális EXCEL táblázat készítés. Szabadság tervező, szabadság nyilvántartó excel táblázat program. PIVOT táblák, VEZETŐI információs rendszerek.  EXCEL TÁBLÁZAT ÜZLETI TERV KÉSZÍTÉS. Üzleti tanácsadás profi üzleti szemmel. profi  excel táblázat készítés, a különféle hasznos táblázat megoldások elkészítése. ALAPVETŐ KÉSZ ÜZLETI TERV MINTA PÉNZÜGYI KALKULÁCIÓ EXCEL TÁBLÁZAT. ingyenesen letölthető, használható, segítségével egy üzleti terv összeálllítható. EXCELMESTER A TÁBLÁZAT  SZAKÉRTŐ.  PROFESSZIONÁLIS EXCEL táblázat készítés, ÖT ÉVES üzleti terv minta. Kimutatások, információs rendszerek, minden ami hasznos. ÜZLETI TERV KÉSZÍTÉS,  PÉNZÜGY és értékesítés, befektetés, KERESKEDELEM.  BANK HITEL és kockázati tőke befektetés, befektető keresés. Elengedhetetlen az üzleti terv, a sikerhez pedig a jó üzleti terv. Excel táblázatok, üzleti tervek,  operatív rendszerek készítése.   EXCELMESTER