Autó szerelő szervíz munka nyilvántartó excel táblázat program

Egy elkészült nyilvántartó rendszer autó szerelő szervízeknek műhelyeknek. Munkák, dolgozók, alkatrészek, költségek, számlák, utalások.

szabadság tervező

2099

okkal népszerű

Munkák, órák, költségek, pénzügyek nyilvántartása. 

Egy néhány fős használt autó javítással foglalkozó műhelynél már nem lehet fejben és cetliken számon tartani a munkákat, az alkatrész rendeléseket, a dolgozók munkaórái, a szabadságokat, a költségeket, a pénzügyeket, a bankot, az utalásokat.

Ilyenkor vagy egy vállalatirányítási rendszer bevezetése a megoldás, vagy egy speciálisan erre a feladatra való autó szerelő szervíz elszámolási rendszer. Előbbi egy teljesen átfogó, igazi nagy megoldás, de éppen ezért bonyolult, nem pont erre való, drága, és nehézkesen kezelhető és fejleszthető. És persze drága. A másik lehetőség egy speciálisan erre való, erre készített kicsi de komplex rendszerünk használata, amely lefedi a napi mukához szükséges funkciókat, átlátható, jól kezelhető.

Az egyedi igényeknek megfeleően készítjük el. Úgy, ahogy ott kell.

Elvégzendő munkák ? Ráfordított órák ? Felmerült költségek ? Tényleges haszon ?

Egy ilyen rendszer készítettünk egy kedves ügyfelünk számára, akik veterán autó felújítással foglalkoznak. Maximálisan a tényleges napi munkafolyamatok szerint működik, olyan funkciókkal, amikre szükség van a munkák, dolgozók, órák, alkatrészek nyilvántartásához. A másik oldal is fontos, hogy vezetői információk is legyenek, kimutatások a vállalt munkák eltöltött munkaóráiról, a felhasznált anyagokról,  felmerült költségekről, és természetesen az egész munka nyereségességéről.

Eddig minden projektről egy tucat különféle táblázat, papír, feljegyzés, számla volt egy dobozban, szinte követhetetlenül, óriási idő és munka igénnyel, közel a káoszhoz. Most excel alapon egyetlen rendszerben lehet rögzíteni és követni a vállalt autókat, az elvégzendő és elvégzett munkákat, a dolgozók napi munkaóráit, a megrendelt, felhasznált alkatrészeket, a külsős alvállalkozókat, a számlák, banki utalások határidejét, és fizetettségét, a szabadságokat, a naptárt, mindent amire szükség van.

A használt autó szerelő műhelyek számára ideális komplex nyilvántartó program üzleti összefoglaló oldala itt látható. A sok funkcióból egy részlet pedig itt. Az excel táblázat rendszertöbb munkalapból áll, üzleti fő lap, vezetői kimutatás, projektek, munkák, dolgozók, külsősök, alkatrészek, egyebek, munka és szabadság naptár, költségek, banki utalások, beállítások.

Üzleti tanácsadóként a felmerülő problémákat üzleti szemmel is nézünk, mert a cél mindig a hatékony működés, a gördülékeny napi munka. A termelés, raktározás, pénzügy, értékesítés számára hasznos megoldásokat készítünk, olyan vezetői kimuttásokat, amelyek alapján megalapozott döntéseket lehet hozni. 

Excelmester. Profi üzleti tervek, excel táblázatok, operatív, működő adatkezelési megoldások, üzleti kalkulációk készítése.  t: 06 30 409 2113    Hasznos megoldások pénzügynek, értékesítésnek, vezetésnek.

Excelmester. Profi üzleti tervek, excel táblázatok, operatív, működő adatkezelési megoldások, üzleti kalkulációk készítése.  t: 06 30 409 2113    Hasznos megoldások pénzügynek, értékesítésnek, vezetésnek.

Autó szerelő szervíz munka nyilvántartó szöveg tömb. Professzionális EXCEL táblázat készítés. Szabadság tervező, szabadság nyilvántartó excel táblázat program. Munkák, ügyfelek, adatok, autók nyilvántartása. Elvégzendő feladatok. VEZETŐI információs rendszerek.  EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. Üzleti tanácsadás üzleti szemmel. Bruttó nettó bérkalkulátor az szja, a jövedelem kiszámítására. Fontos az EXCEL táblázatok készítése a hatékony napi folyamatokhoz, automatikus táblázat  megoldások, a szabadság tervező táblázat nyilvántartások, az üzleti tervek, kalkulációk, a kontrolling kimutatások. KOMPLEX AUTÓ SZERVÍZ MUNKA NYILVÁNTARTÓ PROGRAM. Munkák kiosztása, csoportok, dolgozók, feladatok, határidők, költségek rögzítése, kimutatása a vezetői információkhoz. A legtöbb helyen szükséges a szabadság nyilvántartás, a szabadság kalkulátor, a bruttó nettó bérkalkulátor, a jövedelem számítás. EXCEL és GOOGLE és WORD. Mindig van valami probléma, amire jó lenne egy profi  excel táblázat készítés. Például használt autó szervíz munka nyilvántartó excel táblázat program. Javítások, munkafolyamatok. Karosszéria munkák, motor szerelés, futómű állítás, fényezés munkák. Munkák, költségek, dolgozók, munkaórák nyilvántartása. EXCELMESTER A TÁBLÁZAT  SZAKÉRTŐ.  PROFESSZIONÁLIS EXCEL táblázat készítés, operatív rendszerek, kimutatások, információs rendszerek, minden ami hasznos. Profi táblázatok, jó partnerség.  EXCELMESTER.