Használt autó szervíz munka nyilvántartó excel program

referenciák

Egy elkészült nyilvántartó rendszer autó szerelő szervízeknek műhelyeknek. Munkák, dolgozók, alkatrészek, költségek, utalások.

Munkák, órák, költségek, pénzügyek nyilvántartása. 

Egy néhány fős használt autó javítással foglalkozó műhelynél már nem lehet fejben és cetliken számon tartani a munkákat, az alkatrész rendeléseket, a dolgozók munkaórái, a szabadságokat, a költségeket, a pénzügyeket, a bankot, az utalásokat.

Ilyenkor vagy egy vállalatirányítási rendszer bevezetése a megoldás, vagy egy speciálisan erre a feladatra való autó szerelő szervíz elszámolási rendszer. Előbbi egy teljesen átfogó, igazi nagy megoldás, de éppen ezért bonyolult, nem pont erre való, drága, és nehézkesen kezelhető és fejleszthető. És persze drága. A másik lehetőség egy speciálisan erre való, erre készített kicsi de komplex rendszerünk használata, amely lefedi a napi mukához szükséges funkciókat, átlátható, jól kezelhető, és ha szükséges, az egyedi igények szerint könnyen gyorsan és olcsón kiegészíthető.

Elvégzendő munkák ? Ráfordított órák ? Felmerült költségek ? Tényleges haszon ?

Egy ilyen rendszer készítettünk egy kedves ügyfelünk számára, akik veterán autó felújítással foglalkoznak. Maximálisan a tényleges napi munkafolyamatok szerint működik, olyan funkciókkal, amikre szükség van a munkák, dolgozók, órák, alkatrészek nyilvántartásához. A másik oldal is fontos, hogy vezetői információk is legyenek, kimutatások a vállalt munkák eltöltött munkaóráiról, a felhasznált anyagokról,  felmerült költségekről, és természetesen az egész munka nyereségességéről.

Eddig minden projektről egy tucat különféle táblázat, papír, feljegyzés, számla volt egy dobozban, szinte követhetetlenül, óriási idő és munka igénnyel, közel a káoszhoz. Most excel alapon egyetlen rendszerben lehet rögzíteni és követni a vállalt autókat, az elvégzendő és elvégzett munkákat, a dolgozók napi munkaóráit, a megrendelt, felhasznált alkatrészeket, a külsős alvállalkozókat, a számlák, banki utalások határidejét, és fizetettségét, a szabadságokat, a naptárt, mindent amire szükség van.

A használt autó szerelő műhelyek számára ideális komplex nyilvántartó program üzleti összefoglaló oldala itt látható. A sok funkcióból egy részlet pedig itt. Az excel táblázat rendszertöbb munkalapból áll, üzleti fő lap, vezetői kimutatás, projektek, munkák, dolgozók, külsősök, alkatrészek, egyebek, munka és szabadság naptár, költségek, banki utalások, beállítások.

Üzleti tanácsadóként a felmerülő problémákat üzleti szemmel is nézünk, mert a cél mindig a hatékony működés, a gördülékeny napi munka. A termelés, raktározás, pénzügy, értékesítés számára hasznos megoldásokat készítünk, olyan vezetői kimuttásokat, amelyek alapján megalapozott döntéseket lehet hozni. 

Excelmester. Profi üzleti tervek, excel táblázatok, operatív, működő adatkezelési megoldások, üzleti kalkulációk készítése.  t: 06 30 409 2113    Hasznos megoldások pénzügynek, értékesítésnek, vezetésnek.

Excelmester. Profi üzleti tervek, excel táblázatok, operatív, működő adatkezelési megoldások, üzleti kalkulációk készítése.  t: 06 30 409 2113    Hasznos megoldások pénzügynek, értékesítésnek, vezetésnek.

design szöveg tömb. Professzionális EXCEL táblázat készítés, GOOGLE táblázat készítés, WORD táblázat készítés. Szabadság tervező, szabadság nyilvántartó excel táblázat program. VEZETŐI információs rendszerek.  EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. Üzleti tanácsadás üzleti szemmel. Bruttó nettó bérkalkulátor az szja, a jövedelem kiszámítására. Nagyon extra VEZETŐI KIMUTATÁS DASHBOARD. Fontos az EXCEL táblázatok készítése a hatékony napi folyamatokhoz, praktikusak az automatikus táblázat  megoldások, a szabadság tervező táblázat nyilvántartások, az üzleti tervek, kalkulációk, a kontrolling kimutatások. KOMPLEX AUTÓ SZERVÍZ MUNKA NYILVÁNTARTÓ PROGRAM. A legtöbb helyen szükséges a szabadság nyilvántartás, a szabadság kalkulátor, a bruttó nettó bérkalkulátor, a jövedelem számítás. EXCEL és GOOGLE és WORD. Mindig van valami probléma, amire jó lenne egy profi  excel táblázat készítés. Például lakás foglalás nyilvántartási program.  Például használt autó szervíz munka nyilvántartó excel táblázat program. Például bruttó nettó bérkalkulátor. Szabadság kalkulátor. Munkák, költségek, dolgozók, munkaórák nyilvántartása. EXCELMESTER A TÁBLÁZAT  SZAKÉRTŐ.  PROFESSZIONÁLIS EXCEL táblázat készítés, operatív rendszerek, kimutatások, információs rendszerek, minden ami hasznos. PÉNZÜGY és KONTROLLING és értékesítés, és KERESKEDELEM.  Excel táblázatok készítése és üzleti siker, excel üzleti szemmel. Profi táblázatok + jó partnerség + üzleti tanácsadás =  EXCELMESTER.

06 30 409 2113

info@excelmester.hu

excelmester

excelmester készítés excel táblázat készítés pivot pivot tábla készítés üzlet üzleti terv készítés oktatás excel táblázat tippek excel táblázat készítés hírek pivot tábla készítés fórum excel kalkuláció készítés keresés pivot tábla példák excel táblázat feladatok excel táblázat készítés függvények excel kimutatás készítés funkciók üzleti terv készítés pivotok pivot tábla készítés info excel táblázat készítés kapcsolat excel táblázat készítés regisztráció excel táblázat belépés kategóriák/cikkek kat-cikk táblázatok készítése  excel word google tanulmányok cikkek  cikkek pivot tábla készítés  word word táblázatok készítése új jelszó excelmester üzenet excel táblázat készítése lp0 lp0 lp1 lp1 lp2 lp2 lp3 lp3 letöltések letöltések bruttó nettó bruttó nettó szabterv1 szabadság tervező 1 szabkalk1 szabadság kalkulátor 1 üzletiterv1 üzleti terv 1 FB fb. excelmester

commodo massa ultricies Praesent velit, nunc