IMPRESSZUM

Tárhely

Tárhely szolgáltató: Tárhelypark Kft. 1115 Budapest, Keveháza u. 3.

telefon: +36 1 700 4140 email: info@tarhelypark.hu www.tarhelypark.hu

Honlap

Üzemeltető: www.excelmester.hu.

telefon: 06 30 409 2113 email: info@excelmester.hu

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

Az “excelmester.hu” mint Adatkezelő a tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, a felhasználó rendelkezése szerint, vagyis a fórumba való belépés, illetve az általa kért email anygok kiküldésének céljából. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználók kezekt, általuk megadott személyes adatait.

Az adatkezelő elérhetősége: 06 30 409 2113 info@excelmester.hu

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email)

Az adatgyűjtés célja: a fúrum belépés illetve email kiküldés.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
– Az excelmester.hu munkatársai.
– (Az esetleges törvényi kötelezettségeken kívül) Senkinek semmilyen adatot semmilyen célból ne adunk ki.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a regisztált felhasználók rendelkezési szerint tárolódnak. A levelelő listáról való leiratkozás az aktív listából való törlést jelenti.

A felhasználó kérelmezheti az adatkezelőnél
– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
– személyes adatainak helyesbítését,
– személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, aweblap oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Ún. sütik használata.

Ún. sütik, a weblap működésének és a látogató nagyobb kényelmének érdekében használt pici internet böngésző kiegészítések.

A sütik a különböző böngészőkben a beállítások menüben egy menüpontként elérhetőek, és a felhasználó által bármikor korlátozhatók, menthetők, törölhetők.
– A technikai sütik a weblap jobb technikai működését szolgálják, például a látogató sütikkel kapcsolatos döntését.
– A statisztikai sütik a honlap látogatottság mérését segítik.
– A marketing célú sütik a látogató számára, különböző ajánlatok hirdetések, reklámok kezelését intézik.

Az excelmester.hu az oldain nem használ marketing, reklám sütiket, csak technikai és statisztikai kiegészítéseket alkalmazunk, honlapunk jobb működésének elősegítésére.

mattis ipsum Aliquam ut elit. vel, nec leo. mi, dolor amet, sem,