fb

EXCEL PLUSZ ÜZLETI SIKER

Üzleti tervek és hasznos vezetői megoldások sikerre törekvő cégeknek

Táblázatok, elemzések, kimutatások, vezetői anyagok készítése.

Excel + Komplex üzleti tanácsadás. Mert az igazi cél az üzleti siker. Hatékony támogatást nyújtunk az üzleti tervezési és működési folyamatokban, a vezetési és döntési eredményesség növelésében. Excel plusz.

Üzleti tervek, kalkulációk, komplex befektetési dokumentációk.

készítés

Profi excel táblázatokat, üzleti terveket, pénzügyi kalkulációkat, vezetői kimutatásokat.

tanácsadás

Konzultálunk, segítünk, oktatunk, szakmai és üzleti tanácsot adunk, ha kell. Mindig számíthat ránk.

üzleti partnerség

Mindig üzleti szemmel. Mert a cél a gördülékeny, hatékony munka, a jó döntés, az üzleti siker.

Profeszionális excel táblázatok, üzleti tanácsadás sikerre törekvő cégeknek. Gördülékeny belső szervezeti folyamatok, informatív kimutatások, üzleti tervezés, pénzügyi kalkulációk, komplex befektetési anyagok, vezetői döntéstámogatás. 

Hatásos Eszközök Az Üzleti Sikerekhez

BELSŐ FOLYAMATOK. Az adatok és kimutatások időben, pontosan, átláthatóan kell, hogy rendelkezésre álljanak. Az adatokból információk lesznek, az információkból pedig döntések. Hatékony üzleti megoldásokat nyújtunk, hogy jól látható legyen a lényeg. Technológia, termék, termelés, hatékonyság, darabszám, minőség, bérek, költségek, pénzügyek, üzleti terv készítés, gazdasági kalkuláció, hitel, befektetés, ügyfelek, piac, marketing, értékesítés, költség, bevétel, nyereség kalkulációk, kimutatások.

▼ egy igazán profi vezetői kimutatás ▼

Excelmester. Excel Plusz Üzleti Megoldások.

ÜZLETI TERVEZÉS. A megalapozott céges gazdasági folyamatokhoz házon belül is érdemes pénzügyi, értékesítési kalkulációkat, üzleti terveket  készíteni. Vakrepülésnek vaklandolás a vége. Fokozottan így van, ha komolyabb hitel, esetleg külső tőke befektetés a cég törekvése, ilyenkor mindenképpen komoly üzleti tervekre és pénzügyi kalkulációkra van szükség. Hatásos anyagokat, komplex üzleti terveket, befektetési dokumantációkat készítünk.

Hívjon fel minket, beszéljük meg.     telefon:   06 30 409 2113      email:   info@excelmester.hu

▼ üzleti tervek készítése. költség nyereség cash-flow kalkulációk ▼

Excelmester. Excel Plusz Üzleti Megoldások.

Akik tudják, hogy ma már nem elég pusztán kézből irányítani, hanem a siker feltétele az üzleti tervezés, a jól működő folyamatok, a megfelelő információk, a motivált munkatársak, az eredményes piaci munka, és a jó vezetés összhangja. Tudatos cégépítés.

Az ÚT A SIKERHEZ

Tiszta célok, hatékony folyamatok, lelkes munkatársak, kemény piaci munka, királynak tekintett ügyfelek.

Az üzleti hatékonyságot tekintő partnereinknél a belső folyamatokon is javítunk, hogy hatékonyabban menjen a napi munka, és a vezető is jobban láthassa, hogy merre van az előre. 

Nem varázslat, hanem a jól működő belső folyamatok végeredménye az üzleti siker.  Ehhez szükség van a megfelelő információkra, kellenek komplex üzleti tervek, kalkulációk, és profi vezetői kimutatások, mert csak ezek alapján lehet jó döntéseket hozni.  Bankhitel, tőke befektetés, gazdasági pénzügyi tervek, casf-flow, profit&loss, költség, nyereség, értékesítési, üzleti tervek készítésében nagy segítséget, kiváló anyagokat készítünk.  

Hívjon minket, hasznos partnerei leszünk.        telefon:   06 30 409 2113       email:   info@excelmester.hu

Igen,
nálunk is szükség van
profi üzleti
megoldásokra!

Telefon most …     06 30 409 2113

design szöveg tömb. Professzionális EXCEL táblázat készítés, ÜZLETI TERVEK készítése, kalkulációk, VEZETŐI információk, DÖNTÉSTÁMOGATÓ rendszerek.  Mindig üzleti szemmel. ÜZLETI TERV KÉSZÍTÉS és PÉNZÜGYI KALKULÁCIÓ KÉSZÍTÉS. Fontos és hasznos az EXTRA vezetői kimutatás készítés. Plusz funkció a power pivot excel tábla és a  PÉNZÜGYI gazdasági ÜZLETI TERV TÁBLÁZAT, és nagyon extra a komplex vezetői KIMUTATÁS DASHBOARD. Alapvető az EXCEL táblázatok és kimutatások készítése a hatékony napi folyamatokhoz, praktikusak az automatikus táblázat  megoldások. Excel CASH FLOW kalkuláció TÁBLÁZAT. Először jöhet a KONZULTÁCIÓ, utána pedig az  excel üzleti terv készítés, az excel gazdasági kalkuláció készítés, a különféle költség és bevétek számítások, üzleti tervek és kalkulációk készítése. SZAKÉRTŐ.  Hatékonyak legyenek a napi jelentések, vezetői kimutatások. EXTRA KÜLÖNLEGES EXCEL táblázat készítés, vezetői információk, dashboard, vezetői kimutatások, pénzügyi kalkulációk, üzleti terv, pénzügyi terv, informatív üzleti kimutatások készítése. Területek: PÉNZÜGY és KONTROLLING, sales,  értékesítés és KERESKEDELEM. Jó partnerség + excel + üzleti terv készítés + üzleti tanácsadás.  Excel üzleti szemmel. Excel táblázat készítés + üzlet + siker.  EXCELMESTER.

Senkinek semmilyen adatot nem adunk át.

5 + 10 =

excelmester készítés excelmester pivot excelmester üzlet excelmester oktatás excelmester tippek excelmester hírek excelmester fórum excelmester keresés excelmester példák excelmester feladatok excelmester függvények excelmester funkciók excelmester pivotok excelmester info excelmester kapcsolat excelmester regisztráció excelmester belépés excelmester új jelszó excelmester üzenet excelmester lp0 lp0 lp1 lp1 lp2 lp2 lp3 lp3 FB fb G+ G+ ü s&d

elit. massa Donec pulvinar mattis dolor leo. tristique commodo commodo