EXCEL TÁBLÁZAT SEGÍTSÉG

Segítség, konzultáció, egyéni és csoportos vállalati képzések

Eseti konzultáció, rendszeres segítség. Hatékony tudást adó oktatás. Akár egyéni, vagy kiscsoportos, vagy kihelyezett vállalati tanfolyamok munkatársaknak. Ez a leghatékonyabb módja a magabiztos, megalapozott képességek megszerzésének.

támogatás

Eseti konzultáció és rendszeres excel támogatás a szervezet excel feladatainak ellátásához.

oktatás

Biztos tudást és sikerélményt adnak az egyéni vagy csoportos, kihelyezett vállalati oktatásaink.

üzlet

Excel üzleti szemmel. Mert a cél a gördülékeny, hatékony munka, a jó vezetői döntések.

Eseti és rendszeres segítség, konzultáció, támogatás, ha egy problémát kell megoldani, ha jó hogy mindig van akihez lehet fordulni, vagy ha jó lenne a munkatársaknak excel oktatást tartani. Sok helyen sok feladatban igény, hogy tudjunk legalább egy jó felhasználói szinten táblázatokat készíteni, mert lényeges dolgok épülnek excel anyagokra. Mindenhol számítanak a költségek, az idő, a hatékonyság, a szervezet működése, ezért mindenképpen érdemes a munkatársakat képezni, és a napi munka folyamatokat hatékonyabbá tenni.

Sok éves, a gyakorlatban bizonyított oktatási tematikánk biztos tudást, készséget, önálló, fejlett táblázat készítői képességet ad a résztvevőknek. Lépésről lépésre, gyakorlatokkal, egyre növekvő bátorsággal és önbizalom növelő órákkal tudást és sikerélményt adunk.

A részletek egyenként kerülnek a helyükre, a sarkoktól a teljes képig. Egy téma elem időtartama 3 óra, egy szünettel. Elméleti és gyakorlati munka, egyéni oktatói konzultációval, segítséggel. Két fokozat van, az első egy megalapozott, jól hasznosítható, biztos tudást ad, a második a további, extra lehetőségekről szól.

cellák

biztos tudás

extrák

a cellák szerepe, működése, a táblázat eleme, hivatkozások

függvények

biztos tudás

extrák

matematikai, szöveg, dátum, keresés, elemzés

formázás

biztos tudás

extrák

méretek, színek, számok, szövegek, feltételes formázás

grafikonok

biztos tudás

extrák

fajták, lehetőségek, adatok, hivatkozások

pivot

biztos tudás

extrák

adatok, szűrések, elemzés, dimenziók, megjelenítés

adatbázisok

biztos tudás

extrák

adatbázisok, táblák, csatolások, index, csatolás

dokumentumok

biztos tudás

extrák

word, háttér adatok, formázás, címkék, nyomtatás

makrók

biztos tudás

extrák

funkció, kezelés, rögzítés, írás, szintakszis, szemantika

programozás

biztos tudás

extrák

vb, szerkesztés, struktúra, fejlesztés, futtatás

Az eseti excel konzultáció, és a folyamatos excel támogatás igény szerint történik. Az oktatásban a témák egymásra épülnek ezért javasoljuk, hogy egymás után, sorrendben vegyék fel, de természetesen annak sincs akadálya, hogy ha valaki egy-egy területen szeretne képzést kapni, akkor csak arra jelentkezzen.

06 30 409 2113

hívjon most és megbeszéljük

 

info@excelmester.hu

írjon egy emailt, jelentkezünk

 

üzenet

küldjön üzenetet itt helyben

 

design szöveg tömb. Professzionális EXCEL táblázat készítés, PIVOT táblák, VEZETŐI információs, DÖNTÉSTÁMOGATÓ rendszerek.  Üzleti szemmel. EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS. Fontos és hasznos az EXTRA excel táblázat készítés. Plusz funkció a power PIVOT TÁBLA, és nagyon extra a vezetői KIMUTATÁS DASHBOARD. Alapvető az EXCEL táblázatok készítése a hatékony napi folyamatokhoz, praktikusak az automatikus táblázat  megoldások. POWER PIVOT. Először jöhet a KONZULTÁCIÓ, utána pedig az  excel táblázat készítés, a különféle megoldások készítése. SZAKÉRTŐ.  Hatékonyak legyenek a napi jelentések, kimutatások. EXTRA KÜLÖNLEGES EXCEL táblázat készítés, pivot tábla, dashboard, kimutatások, információs rendszerek. Területek: PÉNZÜGY és KONTROLLING és sales  értékesítés, és KERESKEDELEM. Jó partnerség + üzleti tanácsadás.  Excel üzleti szemmel. Excel táblázat készítés + üzlet + siker.  EXCELMESTER.

06 30 409 2113

info@excelmester.hu

excelmester

excelmester készítés excel táblázat készítés pivot pivot tábla készítés üzlet üzleti terv készítés oktatás excel táblázat tippek excel táblázat készítés hírek pivot tábla készítés fórum excel kalkuláció készítés keresés pivot tábla példák excel táblázat feladatok excel táblázat készítés függvények excel kimutatás készítés funkciók üzleti terv készítés pivotok pivot tábla készítés info excel táblázat készítés kapcsolat excel táblázat készítés regisztráció excel táblázat belépés kategóriák/cikkek kat-cikk táblázatok készítése  excel word google tanulmányok cikkek  cikkek pivot tábla készítés  word word táblázatok készítése új jelszó excelmester üzenet excel táblázat készítése lp0 lp0 lp1 lp1 lp2 lp2 lp3 lp3 letöltések letöltések bruttó nettó bruttó nettó szabterv1 szabadság tervező 1 szabkalk1 szabadság kalkulátor 1 üzletiterv1 üzleti terv 1 FB fb. excelmester

nec ut consectetur dolor. eleifend sem,